Haberler

MCBÜ Şehit Prof. Dr. İlhan Varank yerleşkesine 12 bin fidan dikilecek

Güncelleme:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü arasında üniversitenin Şehit Prof. Dr. İlhan Varank yerleşkesinin ağaçlandırılması için protokol imzalandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü arasında üniversitenin Şehit Prof. Dr. İlhan Varank yerleşkesinin ağaçlandırılması için protokol imzalandı.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, toplam 200 dekarlık alanın ağaçlandırılması için hazırlanan iş birliği protokolünün imza töreni rektörlük binasında yapıldı.

İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince ile Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafından imzalanan protokolle yerleşkeye 5 bin fıstık çamı, 3 bin mavi servi, bin dut, bin kekik, bin lavanta, 500 kuşburnu ve 500 de iğde fidanı toprakla buluşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zafer Derince, sorumluluk sınırları içindeki İzmir ve Manisa'da 83 okul bahçesinde öğrencilere nefes olsun diye 23 bin fidanı toprakla buluşturduklarını, imzaladıkları protokolle üniversite yerleşkesine 12 bin fidanın dikileceğini ifade etti.

İmza törenin ardından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefliği tarafından hazırlığı tamamlanan ilk fidanlar, toprakla buluşturuldu.

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title