Haberler

MAZLUMDER Genel Başkanından As Platforma Ziyaret

Güncelleme:

Ahmet Faruk Ünsal ve Cüneyt Sarıyaşar Adana'da bir dizi görüşme yaptılar.

Kısa adı MAZLUMDER olan İnsan Hakları ve Mazlumlarla Dayanışma Derneği başkanı Ahmet Faruk Ünsal ve İstanbul şube başkanı aynı zamanda teşkilatlanmadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Sarıyaşar Adana'da bir dizi görüşme yaptılar. Ziyaretlerinin amacını Adana'da MAZLUMDERİN şubesini kurmak olduğunu söyleyen başkan Ünsal çok verimli görüşmeler yaptıklarını bu çerçevede AS Platformu da ziyaret ettiklerini vurguladı.

As Platform yönetimi ile Adyar'da bir araya gelen Mazlumder başkanı; ''Derneğimiz İslami camiadaki tek insan hakları derneğidir, 1991 yılında kurulan derneğimiz, kim olursa olsun zalime karşı mazlumun yanında sloganıyla çalışmaktadır, Adana'da bir şubemizin olmaması bir eksikliktir, AS Platform'un şube kurulmasında bize destek olmasını istiyoruz dedi''.

Henüz resmi anlamda şube kurulması ile ilgili bir adımın olmadığını, Adana eski temsilcisi Ali Aygün'ün şube kurulması ile ilgili yetkilendirildiğini, bu arkadaşımız bizim adımıza burada ki görüşmeleri yürütecek, gerekli adımları atacak ve inşallah sizlerinde desteğiyle Adana'da bir şube kuracağız dedi.

AS Platform başkanı Mahmut Eraslan ise Mazlumder'i önemsediklerini, AS Platform üyesi sivil toplum kuruluşlarına bu konuda bilgilendirme yapacaklarını ve Mazlumder'in Adana'ya şube açması için destek olmalarını isteyeceklerini vurgulayarak. Ahmet Faruk Ünsal ve Cüneyt Sarıyaşar beye ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini bildirerek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Faruk Ünsal Cüneyt Sarıyaşar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title