Haberler

MATSO'dan Gayrimenkul Sektörüne Emlak Sözleşmesi Desteği

Güncelleme:

MATSO 4. Meslek Komite Başkanı Murat Çakmak,gayrimenkulle ilgilenen herkesin haydanabilmesi içinOdanın hukuk servisine "Emlak Sözleşmeleri" hazırlattıklarını söyledi.


MATSO 4. Meslek Komitesi Başkanı Murat Çakmak, Oda üyelerine ve Manavgat halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hukuk servisine "Emlak Sözleşmeleri" hazırlattıklarını belirterek sözleşmeleri gayrimenkul alım satımları ile uğraşan herkesin Odanın web sayfasından ücretsiz indirebileceğini söyledi.

Çakmak yaptığı açıklama üyelere en kaliteli hizmeti verebilmek için çaba gösterdiklerini belirterek gayrimenkul alım satımları ile uğraşan oda üyeleri için hazırlanan "Emlak Sözleşmeleri"ni Odanın web sayfası(www.matso.org.tr) 'den ücretsiz indirebileceklerini söyledi.

Amaçlarının emlak sektörünün kurumsallaşmasına katkı sağlamak olduğunu söyleyen Çakmak; "Konut almak, konut satmak, kiraya vermek isteyenler, inşaat müteahhitleri, emlak komisyoncuları için hem tüketicinin haklarını hem de satıcıların haklarını korumak amacıyla yeni Türk Ticaret Yasası'na uygun olarak Oda'mızın hukuk servisine "Emlak Sözleşmeleri" hazırlattık. "Emlak Sözleşmeleri" içerisinde Emlak Alım Sözleşmesi, Emlak Görme Belgesi, Emlak Kiralama Sözleşmesi, Mecburi Standard Tebliği, Gayrimenkul Alım-Kiralama Aracılık Sözleşmesi, Gayrimenkul Kiralama (Kiraya Veren) Aracılık Sözleşmesi, Gayrimenkul Satımı Aracılık Sözleşmesi bulunuyor. Geyrimenkulla ilgilenen herkes bu sözleşmelerden hangisine ihtiyaç duyarsa Odamıza ait (www.matso.org.tr ) web adresinde bulunan hizmetlerimiz bölümündeki Emlak Sözleşmeleri butonundan ücretsiz olarak indirebilir" dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Çakmak Manavgat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title