Haberler

Masumlar Apartmanı anne kim? Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir? Masumlar Apartmanı Hasibe'yi canlandıran Açelya Devrim Yılhan kimdir?

Güncelleme:

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Hasibe karakteri hem eleştiriliyor hem de merak ediliyor. Masumlar Apartmanı anne olarak rol yapan Açelya Devrim Yılhan hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki, Masumlar Apartmanı anne kim? Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir? Masumlar Apartmanı Hasibe anne Açelya Devrim Yılhan kimdir?

Açelya Devrim Yılhan, Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye, Han, Gülben ve Neriman'ın annesi Hasibe'ye hayat veriyor. TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı Safiye'nin annesi ve arasından yaşananlar ekran başındaki izleyicilerin ilgisini çekiyor ve çok üzüyor. Açelya Devrim Yılhan adını ilk olarak Leyla ile Mecnun dizisi ile duyurmuştur. Peki, Masumlar Apartmanı anne kim? Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir? Masumlar Apartmanı Hasibe'yi canlandıran Açelya Devrim Yılhan kimdir?

MASUMLAR APARTMANI HASİBE KİMDİR? AÇELYA DEVRİM YILHAN KİMDİR?

Masumlar Apartmanı anne karakterine Açelya Devrim Yılhan hayat vermektedir. Açelya Devrim Yılhan 2 Eylül 1985, Ankara doğumlu Türk tiyatro,sinema ve dizi oyuncusudur.

Açelya Devrim Yılhan doğum tarihi : 2 Eylül 1985

Açelya Devrim Yılhan kaç yaşında : 35

Açelya Devrim Yılhan aslen nerel i : Ankara

Açelya Devrim Yılhan mesleği ne : Oyuncu

Açelya Devrim Yılhan burcu ne : Başak

Emekli albay bir baba ile ev hanımı bir annenin tek çocuğudur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anabilim Dalı'ndan mezun olmuştur. Adını Leyla ile Mecnun dizisindeki Eylül karakteri ile duyurmuştur. Kariyerinin başında Unutma Beni dizisinde rol almış ardından Beni Unutma filminde Olcay rolünde oynamıştır. 2013 yılında İnadına Yaşamak dizisinde oynamıştır. 2015 yılında Ve Panayır Köyden Gider filminde oynamıştır.

AÇELYA DEVRİM YILHAN DİZİ, FİLM VE TİYATRO OYUNLARI

2011 : Beni Unutma (Film)

2015 : Ve Panayır Köyden Gider (Film)

2009-2012 : Unutma Beni (Dizi)

2010-2012 : Deniz Yıldızı (Dizi)

2011-2012 : Leyla ile Mecnun (Dizi)

2013-2014 : İnadına Yaşamak (Dizi)

2016 : Rengârenk/ Kaçın Kurası (Dizi)

2017 : Şevkat Yerimdar (Dizi)

2020 : Masumlar Apartmanı (Dizi)

2010 : Zaman Fırfırlarıyla Yolculuk (Tiyatro)

2018 : Dali'nin Kadınları (Tiyatro)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Masumlar Apartmanı Dizi Gündem Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title