Haberler

MasterChef Türkiye'nin 48. bölüm fragmanı yayınlandı! Eski yarışmacı geri dönüyor

Güncelleme:

Dün akşam Gülşah'ın elendiği MasterChef Türkiye'nin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Herkesin merakla beklediği yeni bölüm fragmanında gözler haftalar sonra yarışmaya geri dönen yarışmacıya çevrildi.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 47. bölümüyle ekrana geldi. Eray, Duygu, Berker, Gülşah, Ebru ve Özgül'ün eleme adayı olduğu yarışmaya veda eden isim Gülşah oldu. Elemenin ardından yeni bölüm fragmanının yayınlandığı yarışmaya yedek listeden Arem Yücel dahil oldu.

KAPTANLIK İÇİN MÜCADELE EDECEKLER

48. bölüm fragmanının yayınlandığı yarışmaya düellolarda elenen 22 yaşındaki işletmeci Arem dahil oldu. Kaptanlık oyunu için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar şeflerin isteği doğrultusunda en iyi menemeni yapmaya çalışacak.

22 yaşındaki Arem, aslen Diyarbakırlı ve işletmecidir. Yemek yapmanın bir tutku olduğunu söyleyen Arem, hazırladığı tabaklara da dizi ve film isimleri veriyor.

MasterChef Türkiye'nin 48. bölüm fragmanı yayınlandı! Eski yarışmacı geri dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Sakaryalı hatun:

Doğu insanımızın hem yemekleri iyi hem kendileri... Doğulu birisiyle evlenmek istiyorum, hayırlı bir kısmetim çıkarsa. :)

11
3
yanıtYanıtla
Şenol bilik:

Sağol eksik olma sakaryalı hatun bende doğuluyum nasip bir kısmet çıkarsa evlenmek istiyorum

yanıt5
yanıt0
Fkml:

Siz ikiniz bi çay için o zaman :)

yanıt6
yanıt0
Doğulu bir genç:

Hafta sonu istemeye gelelim size hazırlıklara başlayın, bu arada başlık parası ne kadar istiyor baban

yanıt5
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Bu yorum.bana ait değil

yanıt2
yanıt0
Anonim:

İnandik şefim ınandik... mourinho Kayhan gelsin beklemekten gözlerimiz yollarda kaldı..

11
2
yanıtYanıtla
.:

Gelmesin o gıcıgın teki, bişey bilmiyor keko. O gitsin karı koca yarışmalarına devam etsin

yanıt0
yanıt0
bobo:

bu heriften bi cacık olmaz, esnaf lokantasıyım diyor daha çorba yapmaktan şişe adana takmaktan aciz

5
6
yanıtYanıtla
Bebeko:

Sendende bir cacık olmaz yaptığın yorumdan yola çıkarak anlaşıldığı üzere sende tenekenin tekisin

yanıt3
yanıt0
Eskişehir:

Zibidi

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title