Haberler

MasterChef'te haftanın eleme adayları belli oldu

Güncelleme:

Dün akşam dokunulmazlık oyununun oynandığı bölümle ekrana gelen MasterChef Türkiye'de yarışmacılar, İtalyan mutfağından lezzetler yaptı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, yeni eleme adayları çıkardı.

MasterChef Türkiye'nin 9 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, kırmızı takıma karşı kıyasıya mücadele etti ancak başarılı olamadı.

2. DOKUNULMAZLIĞI DA KAYBETTİLER

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu bir puan farkla kaybeden mavi takım yarışmacıları, İtalyan mutfağına ait yemekler yapmaya çalıştı. İstedikleri gibi yemekler çıkaramayan mavi takım, ikinci kez oyun kaybetti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ BELLİ OLDU

Takım oyununu kaybeden mavi takım, eleme adayı olmamak için bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Şeflerin istediği dana fileto yemeğini en iyi yaparak dokunulmaz olan isim Emir oldu. Emir, eleme adayı olarak Ebru'yu söyledi. Böylece MasterChef'te 3. eleme adayı Ebru oldu.

MasterChef'te haftanın eleme adayları belli oldu

ELEME ADAYLARI SEÇİLDİ

Diğer eleme adayı ise mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı kaptan tarafından belirlendi. Mavi takım kaptanı olan Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçti.

MasterChef'te haftanın eleme adayları belli oldu

MasterChef'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda mavi takımdan Duygu ve Furkan eleme adayı olarak belirlenmişti. Böylece haftanın eleme adayları Ebru, Ayyüce, Duygu ve Furkan oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

HAK YERİNİ BULUR:

Emir''i severdim ama Arem kırmızı takım kaptanı olunca sarf ettiği ''Ben o takıma gitmem. '' sözü yüzünden gözümden düştü. Kaptanını beğenmediğin kırmızı takım seni ikinci kez alt etti Emirciğim. Yani ne yapmamak lazımmış; önyargılı olmamak lazımmış. Hadi sana mavi takımında iyi yenilmelerrr.

7
0
yanıtYanıtla
Murtaza:

Barbaros ile Serhat favorim.

5
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

İzlemeyin izlettirmeyin looo, he valla

3
2
yanıtYanıtla
ellisekiz:

ayyüce burda olmayı haketmiyor diye düşünüyorum.

3
1
yanıtYanıtla
Best regards:

Günaydın tatlı kız ;)

1
2
yanıtYanıtla
OTUZ BIR:

Hergun bunlarin haberi niye yapiliyor acep

2
0
yanıtYanıtla
vedat:

kendini bilmez ahçılar çocuk gibi azarlıyor dışarda olsa çok pis olur mehmet şef

0
2
yanıtYanıtla
TDK:

''aşçı'' Yemek pişirmeyi meslek edinen kimse anlamına gelmektedir.

yanıt1
yanıt0
ali koç:

mavi takımla aynı kaderi yaşıyoruz

1
0
yanıtYanıtla
dedeoğlu:

Barbarosla Serhatı ayrı ayrı takımlarda hiç görmedim. Hep beraberler ve istedikleri gibi ekip kurup at koşturuyor ve istedikleri gibi oyun kazanıyorlar. Bide yetmezmiş gibi diğerlerine üstten üstten laf sokup çaktırmadan birilerini hedefe tahtasına koyuyorlar. Diğer yarışmacılara tavsiyem mümkün mertebe bunları ayrı ayrı takımlarda olmalarını sağlamalı.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title