Haberler

MasterChef Gülşah kimdir? MasterChef Gülşah Suna kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

MasterChef Türkiye yarışmacısı Gülşah Suna söylemleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sıradışı ifadeleri ile jüriyi ve seyirciyi şaşırtan MasterChef Gülşah hakkında MasterChef Gülşah Suna kaç yaşında, nereli ve MasterChef Gülşah kimdir gibi soruların yanıtları araştırılıyor.

MasterChef kadrosunda yer alan MasterChef Gülşah, izleyicilerin ilgi odağı oldu. Yaptığı yemeklerle ve söylemlere dikkat çeken MasteChef Gülşah hakkında MasterChef Gülşah kimdir, MasterChef Gülşah Suna kaç yaşında, nereli gibi sorular soruluyor. Peki, MasterChef Gülşah kimdir?

MASTERCHEF GÜLŞAH KİMDİR?

Gülşah Suna, 28 yaşında at antrenörü. Yarış atı yetiştiren Gülşah Suna, pandemi dönemi nedeniyle işsiz kalmış. Geçen sene de MasterChef'e katılmış fakat ilk turda çok konuştuğu için yemeğe koyması gereken köfteyi tavada unutmuş ve bu yüzden şeflerden hayır oyu almış.

MasterChef Türkiye'de şansını bir kez daha deneyen Gülşah Suna "Yemek yapmak bir sanattır. Ben iyi bir sanatçı olduğumu düşünüyorum. Umarım bu sene şefler lezzetimi beğenirler ve iyi bir tabak çıkartmışımdır." dedi.

Gülşah Suna, tahin soslu şinitzel, patates püresi, vişneli salata yaptığı ilk turda Mehmet şef evet - Danilo şef evet - Somer Şef hayır oyu aldı. Şeflerden iki evet oyu alan Gülşah Suna, MasterChef'te ikinci tura geçmeyi başardı.

MasterChef Gülşah MAsterChef Türkiye ana kadrosuna seçildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Gündem Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title