Haberler

Maski, Deski'yi Ağırladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, DESKİ Genel Müdürlüğü'nü ağırlayarak faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

DESKİ Heyeti, ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'nin büyük bir uyum içerisinde hareket ettiğini ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kurumlar arası fikir alışverişinde bulunmak ve çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. DESKİ Yazı İşleri ve Kararlar Şube Müdürü Mehmet Karatepe, Bilgi İşlem Şube Müdürü Ayşe Can, Havza Koruma Şube Müdürü Sibel Yıldız, Destek Hizmetleri Şube Müdürü ve Kalite Şefi Ahmet Fatih Orunlu, Çağrı Merkezi Sorumlusu Ercan Güngör ve Kalite Birimi çalışanı Gökhan Abaş'tan oluşan Kalite Grubu Heyeti, ilgili daire başkanlıkları ile görüştüler. DESKİ Kalite Grubu Heyeti, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Basın Merkezi ve Çözüm Merkezi'ni ziyaret ederek yürütülen faaliyetler ve süreçler hakkında bilgi aldı.

DESKİ'DEN TEŞEKKÜR

MASKİ'yi ziyaret ederek Bilgi İşlem, Basın ve ALO 185 Çözüm Merkezi'nin faaliyetleri hakkında bilgi edindikleri için büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden DESKİ heyeti, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ve MASKİ'nin büyük bir uyum içerisinde çalıştığından dolayı takdir ettiklerini belirterek kendilerini misafir eden MASKİ yetkililerine teşekkür ettiler.

DÜNDEN BUGÜNE "MANİSA" SERGİSİNE HAYRAN KALDILAR

DESKİ heyeti ayrıca, 22 Mart Dünya Su Günü'nde Fatih Sergi Salonu'nda açılmasının ardından MASKİ Hizmet Binası'ndaki abone merkezine alınan Dünden Bugüne MANİSA isimli sergiyi de gezme imkanı buldular. Tarihi sayaçlar, atıksu arıtma tesislerindeki giriş ve çıkış suları, eski ve yeni depolar ile içme suyu hatlarını inceleyen heyet, sergiye hayran kaldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Can Karatepe Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title