Haberler

Maskeli Beşler Irak konusu nedir? Maskeli Beşler Irak oyuncuları ve Maskeli Beşler Irak özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Maskeli Beşler Irak filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Maskeli Beşler Irak konusu, özeti ve Maskeli Beşler Irak oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Maskeli Beşler Irak filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Maskeli Beşler Irak filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Maskeli Beşler Irak filmini izleyecek olanların merak ettiği Maskeli Beşler Irak konusu nedir, Maskeli Beşler Irak oyuncuları kimler ve Maskeli Beşler Irak özeti gibi konuları inceliyoruz.

MASKELİ BEŞLER IRAK KONUSU NEDİR?

Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler yeni maceralarında Kuzey Irak'taki bir petrol tesisini ele geçirirler. Türkiye'ye giden petrol boru hattının kontrolünü ülkemize kazandırmak amacıyla başlayan bu masum eylem bir anda bölge yerel güçleri, Türkiye ve Amerika arasında uluslararası bir krize ve büyük bir komediye yol açar...

MASKELİ BEŞLER IRAK OYUNCULARI VE KADROSU

Maskeli Beşler Irak Yönetmen: Murat Aslan

Maskeli Beşler Irak Oyuncular:

• Şafak Sezer (Tezcan)

• Peker Açıkalın (Bahattin)

• Cengiz Küçükayvaz (Kâmil)

• Melih Ekener (Zeki)

• Atilla Sarıhan (Recep)

• Erdal Tosun (Peşto)

• Durul Bazan (Davi)

• Tatsyana Tsvikeviç (Amerikan Askeri)

• Cezmi Baskın (Reis)

• Sinan Bengier (Zelo)

• Hamit Haskabal (Hamit Baba)

• Burak Öncü (Cenin)

• Ceyhun Yılmaz (Taksici)

Maskeli Beşler Irak Tür: Komedi, Macera

Maskeli Beşler Irak Yapım Yılı: 2006

Maskeli Beşler Irak Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2007 Cuma

Maskeli Beşler Irak Senaryo: Murat Aslan

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Murat Aslan Murat Aslan Murat Aslan Türkiye Türkiye Türkiye Irak Irak Irak Gündem Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title