Haberler

Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmi konusu nedir? Maskeli Beşler İntikam Peşinde oyuncuları ve Maskeli Beşler İntikam Peşinde özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmi gişede büyük ilgi gördü. Gişeden sonra televizyonda da ekrana gelen Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmi hakkında Maskeli Beşler İntikam Peşinde konusu, Maskeli Beşler İntikam Peşinde özeti ve Maskeli Beşler İntikam Peşinde oyuncuları gibi konuları merak edildi.

Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmi, beyaz perdede büyük beğeni topladı. Televizyonda da izleyici ile buluşan Maskeli Beşler İntikam Peşinde filmini izleyecek olanların merak ettiği Maskeli Beşler İntikam Peşinde konusu nedir, Maskeli Beşler İntikam Peşinde oyuncuları kimler ve Maskeli Beşler İntikam Peşinde özeti gibi konuları inceliyoruz.

MASKELİ BEŞLER İNTİKAM PEŞİNDE FİLMİNİN ÖZETİ

Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki, Kamil yetimhanede yaşayan beş yakın arkadaştır. Hiçbir aile tarafından evlat edinilmeyen bu haylaz beşli ileride farklı alanlarda uzmanlaşmış ama başları hiç dertten kurtulmayan 5 azılı sabıkalı olarak çıkar karşımıza. Genel aftan yararlanıp tahliye olan beş kafadar bir daha suç işlemeye tövbe ederler, taa ki onlara çok iyi davranan gardiyan Salih'in amansız derdini öğrenene kadar. İlk defa bu çete iyilik için suç işleyecektir, hedefleri ise yetimhane günlerinden eski bir düşmanları olan ve zengin bir aile tarafından evlat edinildiği için Güven Holding'in patronu haline gelmiş Tekin'dir...

MASKELİ BEŞLER İNTİKAM PEŞİNDE OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen : Murat Aslan

Oyuncular: Şafak Sezer, Mehmet Ali Alabora, Peker Açıkalın, Cengiz Küçkükayvaz, Melih Ekener

Tür: Komedi, Aksiyon

Yapım Yılı: 2005

Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2005 Cuma

Senaryo: Murat Aslan

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Murat Aslan Şafak Sezer Yönetmen Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title