Haberler

Marketing Mind, 13 Nisan'da Bilkent Üniversitesi'nde Düzenlenecek

Güncelleme:

Kariyerinde pazarlama sektöründe ilerlemek isteyen öğrenciler için eşsiz bir etkinlik olan Marketing Mind'a sayılı günler kaldı.

Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü (YES) tarafından düzenlenecek olan bu etkinlik, kurumsal dünyayı ve girişimcilik dünyasını marketing üzerinden bir araya getirip, startupları ve kurumsal şirketleri pazarlama mekanikleri açısından karşılaştırmayı hedefliyor. Bunun yanında marketingin alt dalları ve çeşitli marketing stratejileri de bu etkinlikte detaylıca incelenecek.

6 KONUŞMACI YER ALACAK

Etkinlik, katılımı kolaylaştırmak ve bu sayede daha çok kişinin konuşmalardan yararlanabilmesini sağlamak amacıyla, öğlen saat 13'te başlayacak. Bilkent Cyberpark Fikret Yücel Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan etkinlikte, pazarlama, iş dünyası, girişimcilik konularında katılımcılara aydınlatıcı ve yol gösterici bilgiler verecek 6 konuşmacının yanı sıra, bir panele de yer verilecek.

Bu seneki etkinliğimizde otomotiv sektörünün öncü isimlerinden Volvo Türkiye'nin pazarlama ve halkla ilişkiler direktörü Kubilay Polat, 70 yıllık deneyimleriyle lojistik alanının köklü ve başarılı şirketlerinden Fevzi Gandur Logistics'in satıştan sorumlu genel müdürü Cengiz Işıkara, içerik üretme hizmeti veren imza.com ile indir.com'un kurucusu ve SEO uzmanı Hasan Yaşar, dijitalleşen dünyamızda dijital pazarlama alanında hizmet veren MooF Dijital Pazarlama Ajansı'nın kurucusu ve Google Ads uzmanı Yasin Kaplan, Türkiye'nin ilk ve tek inbound pazarlama danışmanlık şirketi Netvent'ten Onurcan Eki bizlerle olacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title