Haberler

Market çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti, alışveriş yapan herkes diken üstünde!

Güncelleme:

Siirt'te koronavirüs nedeniyle karantinaya alınan markette çalışan 5 çocuk babası Abdulbaki Yolbaş, tedaviye alındığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Siirt'te bir market çalışanı, koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetti. Market karantinaya alınırken, diğer çalışanların da koronavirüs testi pozitif çıktı.

Siirt'te çalışanlarının bir kısmının koronavirüs testi pozitif çıkan market karantinaya alındı. Marketin karantinaya alınmasının ardından virüsten ölüm gerçekleşti. Merkez Bahçelievler Mahallesinde bulunan marketin çalışanı olan 5 çocuk babası Abdulbaki Yolbaş (50), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Market çalışanlarının bir kısmında da korona virüs tespit edilmesi üzerine valilik markete 7 gün süreyle karantina uygulanmasına karar verdi.

MARKET, 7 GÜN BOYUNCA HİZMET VEREMEYECEK

Yolbaş, hastanede kılınan cenaze namazı sonrasında özel kıyafet giyen görevliler tarafından cenaze aracına konularak Şeyh Musa aile mezarlığına defnedildi. Market 7 gün boyunca alışverişe kapatıldı.

Dezenfekte işlemleri için asgari sayıda personelin markete girişine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Siirt 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

bu gidiş hayra alamet değil:

Vatandaş korona ya yakalanmasa bile geçim derdinden işsizlikten her gün gelen zam vergi sağanağından kafayı sıyıracak.

115
11
yanıtYanıtla
ref:

Adama nedne dislike yaptınız doğru söyledi hergün zam vergi zam vergi

yanıt72
yanıt4
Yusuf:

Koronadan mi kalpten her olene ne zamana kadar korona demeye devam edeceksiniz yalaniniz baysin

9
15
yanıtYanıtla
Bilinçsiz insanlar:

Boş yapma korana nedir bir araştır

yanıt18
yanıt3
OSMANLI TORUNU nikli şahsa...:

Sen şuraya açık kimliğini yaz da, asıl senin kanında ne var, bi görelim.Sen ne demeye çalışıyorsun Çakma Osmanlı Torunu..?

17
2
yanıtYanıtla
eren dem:

Bu market süper market siirtten yazıyorum markettin bir çok çalışanı özellikle kasiyereler korona virus pozitif çıkmış.. ve bayramın ilk günü ortaya çıktı dusunsenize binlerce insan arafe günü ziyaret etti bu çalışanlar hasta olmasına rağmen çalıştırılmış sırf para kazanmak icin binlerce nüfuslu il bu terör değilde nedir

13
2
yanıtYanıtla
MEMET:

Allah rahmet eylesin ama bana inandırıcı gelmedi

2
11
yanıtYanıtla
Resul:

Ben siirtliyim haber doğru yalan haber değil

yanıt7
yanıt0
Cyberr16:

Ulan nasıl beceriyolar 40 kişi birden bulaşmayı ben istanbulun göbeğindeyim bu güne kadar çok şükür ne çevremizde ne bizde gördük böyle birşey bu kadar dikkatsiz sorumsuz mu bu şahıslar yoksa gerçekten yalan dolanmı

8
5
yanıtYanıtla
Vatandas:

Biz millet olarak yalnizliga pek alisik degiliz..5 M karede en az 3 kisi olmadan yasayamayiz.. Yasayanlari da rahatsiz etmeden duramayiz ..

yanıt2
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title