Haberler

Marina'nın Yüzüne Kimyasal Madde Atan Sanığın Tahliye Talebine Ret

ESKİŞEHİR'de yaşayan Gürcü asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Marina Lakvekheliani'nin (45) yüzüne kimyasal madde dökmekle suçlanan eski sevgilisi, tutuklu sanık İbrahim Can'ın (46) tahliye talebi kabul edilmedi.

ESKİŞEHİR'de yaşayan Gürcü asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Marina Lakvekheliani'nin (45) yüzüne kimyasal madde dökmekle suçlanan eski sevgilisi, tutuklu sanık İbrahim Can'ın (46) tahliye talebi kabul edilmedi.

Gürcistan'dayken bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan Marina Lakvekheliani, 1999 yılında Türkiye'ye geldi ve 2015'te de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oldu. İddiaya göre, Eskişehir'de İbrahim Can ile tanışıp ilişki yaşayan Lakvekheliani bir yıl sonra ayrılmaya karar verdi. Kadının ayrılık kararına karşı çıkan İbrahim Can, geçen 18 Kasım'da Marina Lakvekheliani'nin yüzüne kimyasal madde döküp, kaçtı. Yüzünde yanıklar oluşan Lakvekheliani, hastanede bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Polis tarafından yakalanan İbrahim Can, mahkemece tutuklandı. İbrahim Can hakkında, 'yaralama' suçundan Eskişehir 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Bugün yapılan dördüncü duruşmaya tutuklu sanık İbrahim Can ile kendisinden şikayetçi olan Marina Lakvekheliani ve avukatlar katıldı. Kadın Cinayetlerini Durdurucağız Platformu üyeleri de Lakvekheliani'ye destek için duruşmayı izledi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen kafe sahibi Zafer Aydın, Marina Lakvekheliani'nin iş yerinin yakınındaki apartmanda oturduğunu söyleyerek, "Marina'nın yüzüne bir şey atıldığını görmedim. Ancak olay günü Marina kafeye geldi, yüzüne bir şey atılmıştı. Yüzü yandığı için su getirerek yüzünü yıkamasına yardım ettim" dedi.

Tutuklu sanık İbrahim Can ise suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini istedi. Mahkeme hakimi, Marina Lakvekheliani'nin yüzüne atılan kimyasal maddenin ne olduğunun belirlenmesi ve vücuda verdiği zararın tespiti için istenilen raporun İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan beklenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 6 Nisan'a erteledi.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Can Gürcistan Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title