Haberler

Mardin'de 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi

Güncelleme:

Mardin'in Midyat ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından gelen ilk görüntüler olayın vahametini gözler önüne serdi.

Mardin'in Midyat ilçesindeki zincirleme kazada, 6 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı. Araçlardan birinin ikiye bölünmesi kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Kaza, Midyat-Dargeçit karayolunun 12. kilometresinde bulunan Bardakçı Mahallesi mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 65 K 3858 plakalı kamyon, Dargeçit istikametinden Midyat istikametine ilerlerken, Midyat istikametinden Dargeçit istikametine doğru hareket halinde olan 34 BOH 39 plakalı otomobil ve 27 BDV 29 plakalı traktörle çarpıştı.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Kazada kamyon şarampole yuvarlanırken traktör de otomobili önüne aldı. Kazada otomobil ikiye bölünürken çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 3 kişi yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Midyat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Buradaki yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri yol güvenliği alarak trafiğin tek şeritten ilerlemesini sağlarken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

HALI SAHA MAÇINDAN KÖYLERİNE DÖNÜYORLARDI

Kazada Nimetullah Yıldız ve 6 yaşındaki oğlu, Hakan Özkahraman, Özgür Yıldız, Bilal Seyitoğlu ile Dilovan Seyitoğlu'nun Midyat ilçesinde halı saha maçının ardından Bardakçı köyündeki evlerine dönerken hayatını kaybettiği öğrenildi. Bardakçı köyü sakinlerinden Faik Teomay, kazanın halı saha maçından dönüşte meydana geldiğini belirterek, "Tır traktöre çarpıyor, onu sürüklüyor ondan sonra taksinin üzerine sürüklüyor. Ölülerimize Allah rahmet eylesin" dedi.

Mardin'de 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi

Mardin'de 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi

Mardin'de 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi

Mardin'de 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi

Mardin'de 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi

Mardin'de 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından ilk görüntüler geldi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Midyat Mardin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Dürbünlü:

Ölenlere Allah rahmet eylesin yaralananlara acil şifalar versin,Ancak bir konuyu hatırlatmakta fayda var.arabaya binerken kesinlikle yol dualarınızı okuyalım,,örnegin 1 fatiha 3 ihlası şerif ve 7 ayetel kürsi okuyup tüm yönlere üfleyelim 7 ciyide içerimize çekelim,,,çok büyük faydasını göreceksiniz arkadaşlar.

5
1
yanıtYanıtla
Urfalı:

Çok üzgünüz çok kötü bir haber

2
0
yanıtYanıtla
Yorum:

ALLAH rahmet eylesin hayatını kaybedenlere O yolu bende kullanıyorum özellikle dargeçitli ve midyatlı sürücüler kurallardan çok uzaklar. Süratlı gitmek her kafana estiği yerde sollama yapmak şoförlük değildir. Öğrenin artık bunu..!!

0
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Kazalar ve ölmek var, durmak yok.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet himmetoğlu:

lkardeşim bu nasıl kaza, bu araba kaç km hızla gidiyorduda bu hale geldi, özellikle gençler, allah korusun yapmayın arkanızdaki kalanları düşünün, ölenlerin hepsini allah rahmet etsin , allah kalan ailelerine sabır versin bu acıyı yaşayan bilir çok zor

0
0
yanıtYanıtla
LEZGİN VURAL:

ARABA NORMAL HIZINDA YANİ 30, 40 KM HIZLA GİDİYORDU , KAMYON ÖZELLİKLE ÇOK HIZLI GELİYORDU VE TRAKTÖRE ÇARPTI VE ONU SÜRÜKLEDİ TRAKTÖRDE KÖYE GİRİŞ YAPMAK ÜZERE OLAN ARABAYA HIZLA ARKAYA ÖZELLİKLE BÜYÜK DARBE ALDI VE ARABA 2 YE BÖLÜNDÜ NERDEN BİLİYOSUN DEME ÇÜNKÜ ORDA BENİM BABAANNEMİN DAYISI VE DAYISININ OĞLU VE DAYISININ HENÜZ BEBEK OLAN TORUNU VE 10 YAŞINDAKİ TORUNU VARDI ÖLENLERİN ARASINDA VE DİĞERLERİ KÖYDE YAŞAYAN GENÇ İNSANLARDI ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN HEPSİNİN MEKANI CENNET OLSUN

yanıt1
yanıt0
Eleman:

Insanin ici ciz ediyor. Allah kimsenin basina vermesin. Aksam aksam cok kotu ve aci bir haber. Aylelerine Allahtan rahmet ve sabir diliyorum!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title