Haberler

Maradona, Dani Alves'in Sözlerine Sinirlendi: O Tam Bir Aptal

Güncelleme:

Maradona, Dani Alves'in, "Eliyle gol attı, bununla da ünlendi, ben böyle olmak istemezdim." sözleri üzerine, "O tam bir aptal, konuşuyor çünkü saha içinde oyun oynamıyor." ifadelerini kullandı.

Arjantinli efsane futbol adamı Diego Armando Maradona, katıldığı bir televizyon programında Juventus'un Brezilyalı futbolcusu Dani Alves hakkında konuştu.

"MARADONA'YI İZLEYEMEDİM"

Dani Alves, geçtiğimiz günlerde Brezilya'da katıldığı bir televizyon programında Messi ve Maradona'yı kıyaslamış ve ''Maradona'yı çok fazla izleyebilme şansım olmadı, o yüzden izleyemediğim biri hakkında konuşmam doğru olmaz. Onu seven çok insan var, saygı duyuyorum. Ancak Messi şüphesiz ki inanılmaz bir yetenek'' demişti.

"ELİYLE GOL ATARAK ÜNLENDİ"

Brezilyalı futbolcu, ''Maradona'ya saygısızlık etmek istemem ama elimle gol atıp Dünya Kupası'nı kazanmak istemezdim. Eliyle attığı gol için Tanrı'nın eli dedi, bununla da ünlendi. Ancak benim için, bir sportmen için gençlere karşı böyle örnek olmak istemem'' sözlerini kullanmıştı.

"DANI ALVES BİR APTAL"

Alves'e cevap veren Maradona, ''Dani Alves tam bir aptal. Maç içinde 28 orta açıyor, sadece 4'ü isabetli oluyor. Konuşuyor çünkü sahanın içinde oyun oynamıyor. Topa 3 kere dokunuyor ama maç başı 8 faul yapıyor'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Dani Alves Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title