Haberler

Manyas'ta cadde ve meydanlar boş kaldı

Güncelleme:

Manyas'ta cadde ve meydanlar boş kaldı Manyas'ta tüm yurtta olduğu gibi hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasına uydu.

Manyas'ta cadde ve meydanlar boş kaldı

BALIKESİR - Manyas'ta tüm yurtta olduğu gibi hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasına uydu. Manyaslı vatandaşların yasaklara uydukları ve sokakların boş olduğu görüldü.

56 saat süreli sokağa çıkma kısıtlamasında Manyas'ta caddeler, meydanlar ve sokaklar kısıtlama nedeniyle boşaldı. Sadece vatandaşlar ihtiyaçlarını temin etmek için yaya olarak alışverişini yaparken, görevliler de yetkililerden aldıkları izin kapsamında görevlerinin başında bulundular. Manyas'ın en işlek yerleri olan Hükümet, Maltepe, İnönü, Milli Egemenlik ve Bandırma Caddeleri'nde görevliler dışında boşaldığı görüldü. Cumhuriyet meydanında ise güvercinler özgürce kanatlarını çırparak çevrede açık olan esnafların verdiği yemlerle beslendiler. İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ilçe merkezinde üç ayrı nokta da denetim yaparken, İlçe Jandarma Komutanlığı ve bağlı Salur Jandarma Karakolu sürekli olarak sorumluluk bölgelerinde ki kırsal mahalleler de denetimlerini sürdürdüler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Hisarcık Manyas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title