Haberler

Manisaspor Sezon Hazırlıklarına Başladı

Manisaspor yeni sezon hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri'nde başladı.

Manisaspor yeni sezon hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Reha Erginer, transfer konusunda geç kalındığını belirterek, "Transferler ne kadar önce gelirse iyi olur. Çünkü ben oyuncularla bir an önce çalışmaya başlamak istiyorum. Ben 20 gün sonra yapılacak transferler açıkçası beni çok fazla memnun etmez" dedi.

Teknik Direktör Reha Erginer nezaretinde gerçekleştirilen ilk antrenmana, 25 kişi katıldı. Manisaspor ile sözleşmesi sona eren Hüseyin Tok, Kahe, Balıkesirspor ile anlaşan İsmail Dinler ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Cem Sultan, Gökay Iravul, Faruk Karaman, Tuncay Süren ile Zafer Aydoğdu idmanda yer almadı. Manisaspor'un şu ana kadar tek transferi olan Barbaros Barut ise yeni takımıyla ilk idmanına çıktı.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, konuşmasına yeni sezonun tüm takımlara ve Manisaspor'a hayırlı olmasını dileyerek başladı. Teknik direktör Erginer, "Manisaspor açısından geçen sene içinde bulunduğumuz şartları düşündüğümüz zaman iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Playoff finali oynayarak geçen sezonu tamamladık. Tabi ki temel amaçlarımızdan bir tanesi bu sezon geçen sene yaptıklarımızın üstüne bir şeyler koymak ilave etmek. Tabi ki bu da iyi bir takım oluşturmayla gerçekleşiyor. Bu seneki ilk antrenmanımıza çıktık. İlk antrenmanda geçen seneki kadromuzdan 6 oyuncumuz yok. Şu anda Barbaros sadece takımımıza yeni transfer olarak katıldı. Ayrıca alt yapıdan çıkardığımız oyuncular var" diye konuştu.

Teknik Direktör Erginer, Manisaspor'a tranfer yapılması gerektiğinin altını çizerek, "Transfer yapmamız gerekli. Şu ana kadar çok fazla istediklerimizi yaptığımızı söyleyemem. Bunun temel sebeplerinden bir tanesi maddi sıkıntımız. Önümüzdeki günlerde bunu aşacağımızı umuyorum. Tabi ki bizim de istediğimiz oyuncular var. Transfer listemiz var. Bunlar da kurmamız gereken takımın temelini oluşturuyor. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlerle daha iyi daha güçlü Manisaspor yaratma peşindeyiz" dedi.

Transfer konusunda geç kalındığını dile getiren Erginer, yeni sezon hazırlıklarına yeni tranferlerle başlamak istediğini söyledi. Erginer, "Transferler için geç kalındığını düşünmüyorum ama bu gün antrenmana istediğim oyuncularla çıkmak isterdim. Bizim geçen sene de ilk antrenmanımız bu şekilde gerçekleşti. Beni 20 gün sonra yapılacak transferler açıkçası beni çok fazla memnun etmez. Ben de bir an önce transferlerin yapılmasını bekliyorum" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlı ekip hakkında bigi veren teknik direktör Erginer, "Şu anda takımda 25 kişiyle başladık. Alt yapıdan 5 oyuncu çıktı. Oğuzhan Kayer, Ohuzhan Yıldırım, Gökdeniz, İbrahim, Berk. Altyapıyla ilgili olarak açık kapı bırakıyorum. Aslında kadro geçen seneden baktığımızda Kahe, Hüseyin Tok, İsmail, Cem, Zafer gibi isimlere baktığımızda ilk 18'de yer alan oyuncular. Tabiki bizim bu oyuncuların yerini doldurmamız gerekli. Şu ana kadar bir transfer yaptık. Altyapıdan aldığımız oyuncular var. Altyapıdaki oyuncular bütün sezon A2'den izlediğimiz beğendiğimiz oyuncular. Bir hafta da beraber çalıştık onlarla. Tabi ki bu oyuncuların Manisaspor'a katkıları olacaktır. Ama onlar için biraz zaman gerekli" diye konuştu.

Teknik Direktör Erginer, takımın birinci etap çalışmaları için 6 Haziran Cumartesi günü sabahı Nevşehir'e gideceklerini belirtti. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Reha Erginer Hüseyin Tok Tarık Almış Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title