Haberler

Manisaspor İlk Yarıyı Lider Kapattı

PTT 1.Lig'in 17.haftasında Manisaspor, sahasında karşı karşıya geldiği Adanaspor'u 2-1 mağlup ederek ligde ilk yarıyı lider tamamlandı.

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Manisaspor, sahasında karşı karşıya geldiği Adanaspor'u 2-1 mağlup ederek ligde ilk yarıyı lider tamamlandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Çok iyi odaklandık. Hazırlıklarımızı sahaya yansıttık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum hepsini. Sezon başından beri çok iyi çalıştılar ve ilk yarıyı lider bitirdik. Önümüzde çok uzun ve zorlu bir devre var. İkinci yarı, ilk yarından her zaman daha zor geçer. İkinci yarıda da bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Biz hedefsiz değiliz. Liderlik çok fazla önemli değil. Nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. Şuan için transfer düşünmüyoruz. Birinci planımız mali durumumuz. Yapmak zorunda olsak bile transfer yapamayız. Ekstra bir şey olursa paylaşırız" dedi.

Manisaspor'un futbolcu Eray Ataseven, Kayseri Erciyespor'un mağlup olmasıyla bu maçın önemin bir kat daha arttığını dile getirerek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Sahada çok iyi mücadele eden bir Manisaspor vardı. Ben herkesi kutluyorum. Sezon başında yaptığımız konuşmalarda buraya geleceğimizi konuşuyorduk. Aile ortamı oluştu takımda. Bu durumlara geldiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah bu takımı süper lige çıkaracağız" diye konuştu.

Manisasporlu oyuncu İsmail Dinler de tüm takım arkadaşlarını ve teknik ekibi kutlayarak, "Her maçı en ince noktasına kadar araştırıp öyle çıkıyoruz. İlk yarıyı lider bitirdik. Zamanla bir şeyleri göstereceğimizi söylemiştik. Bunu ilk yarıda gösterdik. İkinci yarıda da her maça, ilk maç gibi hazırlanıp lige tekrar çıkmak istiyoruz. Bu galibiyeti tüm Manisa halkına armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, kötü bir müsabaka oynadıklarını anlatarak, "Her iki takımdan hangisini yenerse lider bitireceği bir müsabakaydı. Bu anlamda Manisapor takımının daha iyi bir performansı vardı. Bu performansı skora da yansıdı. Kötü futbolumuza galibiyet yakışmazdı. Yediğimiz gol ofsayt olabilir ama tüm suçu hakemlere yüklememek gerekiyor. Kendi adımıza bir teselli üretemeyiz. Neticede kaybedilmiş bir müsabaka var. Bu müsabakayı ikinci yarıda telafi etmek istiyoruz. İkinci yarıda çok daha iyi bir Adanaspor hazırlayacağız. Biz maalesef bugün erken tatile çıkmışız. Bunun bedelini mağlubiyetle aldık. Son 4 haftadır çıkışımızla ve buradaki galibiyetle devreye çok moralli girebilirdik. Bu maçın moral bozukluğunu yaşıyoruz" ifadesinde bulundu.

Maç sonrasında bir grup Manisasporlu taraftarla girdiği sözlü atışma hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Levent Eriş, "Ben burada Manisa tarihinde 3 şampiyonluk yaşadım. Manisa tarihinde benden daha çok şampiyonluk kazanan bir teknik adam daha yok. Ama buna rağmen maç sonrasında hakarete uğradım. Hakkımı helal etmiyorum. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Bunca şampiyonlukları hediye ettim. Manisaspor'u süper lige çıkaran tek teknik adamım. Böyle bir taraftar kitlesinin bana hakaret etmesine yazıklar olsun diyorum. Manisaspor'dan giderken de bir şey söylememiştim. 'Manisaspor'a bir daha dönmem' demiştim. 'Manisaspor'u uzaktan sevmek benim en büyük aşkım olacak' demiştim. Şimdi hakkımı helal etmiyorum. Manisaspor camiasındaki bu taraftar kitlesine yazıklar olsun. İçimden çok kötü şeyler geçiyor. Terbiyemi ve saygımı bozmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

Adanasporlu futbolcu Güngör Kaya da Manisa'ya galibiyet için geldikleri ve mağlup olup ilk yarıyı lider kapatamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Mağlup oldukları için üzgün olduğunu kaydeden bir diğer Adansporlu oyuncu Tayfun Aksoy ise devre arasını en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıya daha iyi bir Adanaspor olarak çıkmak istediklerini kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eray Ataseven Kemal Erginer Manisaspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title