Haberler

Manisa Eski Valisi Daşöz'den Manisalı Dostlarına Vefa

Geçtiğimiz hafta vefat eden Manisaspor'un efsane başkanı hayırsever Tarık Almış'ın yakınlarına taziye ziyareti için Manisa'ya gelen Manisa eski Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Valiliğini ve eski dostlarını ziyaret etti.

Eski Vali Daşöz'ün mesai sonrası yaptığı Valilik ziyaretinde kendisini, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın ilçe programında bulunması nedeniyle Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Özel Kalem Müdürü Tülin Kudak, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehriban Yıldırım, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz karşıladı. Daşöz'e Manisalı işletmeci eski futbolculardan Sebahattin Kayhan ile sanayici Mustafa Alptekin de eşlik etti.

Vali Erdoğan Bektaş'ın makamında kendisiyle telefon görüşmesi yapan eski Vali Daşöz ziyarette eski dostlarını ve çalışma arkadaşlarını anarak büyük bir dostluk örneği gösterdi.

Tarık Almış'ı çok sevdiğini, Manisa için büyük bir değer ve kayıp olduğunu ifade eden Daşöz, Manisa'dan ayrıldıktan sonra kendisiyle sık sık görüştüklerini, vefat haberini aldığında büyük bir üzüntü duyduğunu ancak cenazeye yetişemediğini bu nedenle yakınlarına taziyede bulunarak, kabrini ziyaret ettiğini söyledi.

Valilik ziyaretinin ardından bazı esnaf dostlarını da ziyaret eden Manisa eski valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediyesi eski başkanı Zafer Ünal, esnaf Mehmet Aloğlu ve oğlu Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu ile de biraraya geldi. Tarihi özelliği korunarak şehre kazandırılan Giritligil Otel'i ve Taş Fabrika'yı gezen Daşöz'e otel inşaat ve restorasyonunu yapan Manisa Belediyesi eski başkanı mimar Zafer Ünal ve otel sahiplerinden Tamer Balatlı bilgi verdi. Vali Daşöz, farklı yapısı ve özelliği ile tesisin Manisa turizmi için büyük önemi olduğunu vurgulayarak emeği geçenleri tebrik etti.

Taş Fabrika'da içilen çayın ardından Vali Daşöz Manisa'dan ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Bektaş Tarık Almış Manisaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title