Haberler

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Kula ve Selendi ilçelerini ziyaret etti.

Güncelleme:

Güzgülü, ziyaretler kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek bir takım temaslarda bulundu. Güzgülü program kapsamında ilk olarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un makamına konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi Ocakayı meclisine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Büyükşehir ve Kula Belediyesi işbirliğinde yapılan çalışmalar görüşüldü. Daha sonra Kula Muhtarlık İşleri Müdürü Faik Şentürk, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Kilimci ve Büyükşehir Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi Tuncay Ergün ile bir araya gelen Güzgülü, iki meclis dönemine ilişkin istişarelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ilçe ziyaretleri kapsamında Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı da ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Selendi Belediyesi işbirliğinde ilçeye kazandırılan proje ve yatırımların değerlendirildiği ziyarette, yıl içerisinde yapılacak çalışmalar da konuşuldu. Selendi Muhtarlık İşleri Müdürü Önder Baştürk ile Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçedeki çalışmaları hakkında görüşen Güzgülü, Selendi MABEM eğitim kurumunu da ziyaret etti.

Selendi MABEM 'Değerli Zamanlar' Projesine Ev Sahipliği Yapıyor

MABEM Selendi Müdürü İlyas Kocademir, MABEM hizmet binası içerisinde yapılan aktiviteler hakkında Güzgülü ve beraberindekilere bilgiler verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin derslerinin dışında sportif ve sanatsal becerilerinin geliştirilmesi amacıyla uygulamaya alınan 'Değerli Zamanlar' projesine MABEM'in ev sahipliği yaptığını belirten Kocademir, "Değerli Zamanlar projesi kapsamında Selendili gençlerimiz, MABEM hizmet binamızın içerisinde resim, bağlama, gitar, akıl oyunları, cimnastik gibi eğitimler alıyorlar. 200'ün üzerinde öğrencimiz, bu kurslardan faydalanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde bu projeyi gerçekleştiriyoruz" dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, projenin diğer ilçelere de örnek olabileceğini belirterek, MABEM öğretmenlerine kolaylıklar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Selendi Manisa Kula Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title