Haberler

Manavgat'ta Trafik Kazaları: 4 Yaralı

Manavgat'ta trafik kazaları: 4 yaralıANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Manavgat'ta trafik kazaları: 4 yaralı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Birinci kaza, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Mustafa Kaklık'ın kullandığı 48 BL 529 plakalı otomobil ile Doğu Garajı istikametinden Sanayi sitesi istikametine gitmekte olan Baki Yılmaz'ın kullandığı 07 JR 139 plakalı otomobilin Sanayi kavşağındaki trafik lambalarında çarpışması sonucunda meydana geldi. Kazada yaralanan ve ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Serdal Aydoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İkinci kaza ise Manavgat istikametinden Büyük şelale istikametine gitmekte olan Muhammet T.'nin kullandığı plakasız motosikletin asfalt çalışması sonrasında yolda çöken yeri kurtarmak isterken önce yoldaki uyarı levhasına ardından da kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarpması sonucunda meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü Muhammet T'nin yanı sıra arkasında bulunan Hüseyin Ç. yaralandı.

Üçüncü kaza da Çeltikçi yolu Piyade Er Fikret Karamusaoğlu Caddesi istikametinden Barbaros Caddesine gitmekte olan Selçuk Ö.'ın kullandığı 07 EJF 43 plakalı otomobilin Fatih Ö'nün kullandığı 07 EIR 36 plakalı motosiklet ile çarpışması nedeniyle meydana geldi.

Kazada motosikletin arkasında bulunan ve ismi belirlenemeyen bir bayan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

(AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Manavgat Antalya Kaklık Alanya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title