Haberler

Son dakika: Kazada kontrolden çıkan otomobil restoran önündeki beton saksıya çarparak durabildi

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Kazada kontrolden çıkan otomobil restoran önündeki beton saksıya çarparak durabildi Restaurant içerisindeki müşterilerin korku ve panik anı anbean kameraya yansıdı Manavgat'ta iki minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesi Side-Kemer Bulvarında transporter minibüs...

Kazada kontrolden çıkan otomobil restoran önündeki beton saksıya çarparak durabildi

Restaurant içerisindeki müşterilerin korku ve panik anı anbean kameraya yansıdı

Manavgat'ta iki minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesi Side- Kemer Bulvarında transporter minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza yapan araçlardan birisi yol kenarında bulunan restaurantın girişindeki çiçekliklere çarparak durabildi. Restaurantta bulunan müşteriler, işyerinin kapısına kadar gelen otomobili görünce korku ve panikle kaçıştı.

Kaza, Side-Kemer Bulvarında Çevreyolu istikametinden gelip Side-Kemer Bulvarında bulunan akaryakıt istasyonunun önündeki kavşakta 1607. sokak istikametine dönmekte olan Mehmet Kılınç'ın kullandığı 07 LKR 43 plakalı transporter minibüs ile Side istikametinden çevreyolu istikametine gitmekte olan Ali Cemal Bulut'un kullandığı 07 AFM 660 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda meydana geldi.

Kaza yapan transporter, kavşaktan geldiği istikamete geri dönerek dururken, otomobil yol kenarında bulunan restaurantın giriş kapısındaki beton çiçekliklere çarparak durabildi. Kazada transporterde yolcu olarak bulunan Nadir Alper Kılınç ve Nurgül Kılınç yaralandı. Yaralılar 112 ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"Müşteriler panikle kaçıştı"

Kaza anı işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Kaza yapan araçlardan çıkan ses ve kaza yapan otomobilin işyerinin kapısındaki çiçekliğe çarparak durması sırasında işyerindeki müşterilerin korku ve panikle dışarı kaçtığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Tragger Kemer Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title