Haberler

Malatya'daki depremde meydana gelen doğa olayı korkuttu

Güncelleme:

Malatya'da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pütürge ilçesine bağlı Aşıktarla mahallesinde deprem anında oluşan toz bulutu ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre; saat 12.37'deki depremin merkez üssü Pütürge ilçesi oldu. Pütürge ilçesine bağlı Aşıktarla mahallesinde deprem anında oluşan toz bulutu görüntülendi.

PANİĞE NEDEN OLDU

Çevre ilçe ve illerden de hissedilen depremin derinliği 7,02 kilometre olarak kaydedildi. Sarsıntı vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

1 SAATTE 4 ARTÇI SARSINTI YAŞANDI

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5,2 şiddetindeki depremden sonra bir saat içerisinde 4 artçı sarsıntı yaşandı. Saat 12.37'de Pütürge ilçesi Tepehan Mahallesi merkezli meydana gelen 5,2 şiddetindeki deprem sonrasında saat 12.48 ve 12.51 'de 1,7 şiddetinde, saat 12,55'de 1,4 ve saat 13,01'de 1,8 şiddetinde artçı sarsıntılar meydana geldi. Bu arada, 5,2 şiddetindeki depremden önce de Pütürge ilçesinde saat 12.20'de 1,9 saat 12.21'de ise 1,7 şiddetindeki sarsıntılar kayıtlara geçti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pütürge Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (30)

Van:

Bir video izlemek için 60 saniye bekleme saçmalığı.

23
1
yanıtYanıtla
Burakcan:

Yokmu zinadan oluyor diyen

15
7
yanıtYanıtla
Veli Ahtsız:

Zina, Faiz, ya da Kul Hakkı. . . Sebebini Allah daha iyi bilir bir de failleri.

yanıt0
yanıt2
Hayali gerçek:

İlgili hadis rivayetinin Türkçesi şöyledir: “Bu ümmet dört şeyi âdet haline getirdiği zaman dört felaketle karşılaşır: a) Zina mübah sayıldığı zaman, depremler meydana gelir. Hadisler ayetler inkar edildiği zaman dinden çıkılıyor. Malsef toplumumuz dğninğ bilmediği için birçok şeyi saçma olarak algılıyor. Eğer dinini bilmesen yaşadığın sana din gibi gelir. Burak can sözlerin seni dinder çıkarmasın dikkat et bi uyarı kardeşim

yanıt5
yanıt2
Ben:

Gecmis olsun malatya Allah beterinden korusun amin

20
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Allah insanları defalarca uyardı, insanlar öyle şey mi olur dedi.

14
4
yanıtYanıtla
cumali emmi:

beynin yok fikrin var

yanıt5
yanıt5
MEHMET:

Cumali emmininde dili var aklı yok

yanıt1
yanıt2
meczup:

o ol dedimi olur, öl dedimi ölür yerleri, gökleri, kainatı yaratan o dur yalnız o''na kulluk eder yalnız ondan yardım dileriz hiç bir faninin gücü ömrü aklı onun kudretine karşı koyamaz. kulluğumuz yalnız o''nadır ona eş koşanın indirdiği mukaddes kitap kuranı suistimal ederek kullananın dini diyaneti suistimal edenin bu dünyada bin odalı sarayı bile olsa öteki tarafta yatacak yeri verebilecek hesabı yok

12
0
yanıtYanıtla
Bilinmez:

Fetöcümüsün

yanıt1
yanıt2
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title