Haberler

Malatya Basketbol Ligi

Malatya Basketbol Spor Kulübü, Minik Erkekler Ligini namağlup şampiyon tamamladı.

Malatya Basketbolu'nda Minik Erkekler Ligi sona erdi. Malatya Basketbol Spor Kulübü, sezonu namağlup şampiyon tamamladı.

Malatya Basketbol Spor Kulübü'nün antrenörü Bayram Acar, iyi bir sezon geçirdiklerini kaydederek, "Uzun ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucu, tüm maçlarımızı kazanarak Minik Erkekler Lig'inde şampiyon olduk. Sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum" dedi.

Acar, kulüp olarak iyi bir altyapı oluşturduklarını da sözlerine ekleyerek, "Malatya Basketbol Spor Kulübü olarak altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu anlamda küçük yaşlarda yetişen sporcularımız ilk olarak Malatya Basketbol Ligleri'nde mücadele ediyor. Kendi öz kaynağımızla düzenlenen liglerde yer alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ailelerin çocuklarına büyük destek verdiğini de ifade eden Acar, "Biz Malatya Basketbol Spor Kulübü olarak büyük bir aileyiz. Sporcularımızın aileleri her maçta yanımızda oldu. Bize sonuna kadar destek veren ve hep yanımızda olan ailelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sezon boyunca destek verdikleri çocukları, namağlup şampiyon olup onlara en güzel şampiyonluğu hediye etti" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Acar Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title