Haberler

Bir Süredir Ekranlardan Uzan Olan Burcu Biricik Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Güncelleme:

Bir süredir ekranlardan uzak olan Burcu Biricik yeni bir reklam filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Peki, Burcu Biricik kimdir? Kaç yaşındadır?

Sevilen oyuncu , bir süre ekranlara ara verip eşiyle birlikte yurt dışına tatile gitmişti. Bol bol dinlenen ve kendinini yenileyen Burcu Biricik, yeni bir reklam filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Burcu Biricik kimdir, kaç yaşındadır, kiminle evlidir? Tüm detaylar haberimizde...

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya'nın Elmalı ilçesinde dünyaya geldi. Ünlü oyuncunun annesi ve babası henüz o çok küçükken boşandı. Annesinin çalışması nedeniyle Biricik'i anneannesi büyüttü. Lise hayatında tiyatro ile ilgilenen Biricik, bir tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra oyunculukla ilgilenmeye başladı.

Makyajsız Fotoğraflarıyla Sosyal Medyaya Damgasını Vuran Burcu Biricik Kimdir?

AKDENİZ KRALİÇESİ SEÇİLDİ

2006 yılında henüz 17 yaşındayken katıldığı güzellik yarışmasında 'Akdeniz Kraliçesi' seçilen güzel oyuncu. İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olan oyuncu, üniversite eğtiimi hayatı boyunca Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. O dönemde "Yaşlı Hanımın Ziyareti", " Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım", "İkinin Biri", "Yedi Kocalı Hürmüz" ve gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

Makyajsız Fotoğraflarıyla Sosyal Medyaya Damgasını Vuran Burcu Biricik Kimdir?

TELEVİZYON KARİYERİ

2007 yılında 'de yayınlanan 'Maçolar' adlı dizi ile televizyon dünyasına adım atan güzel oyuncu 2011 yılında Kanal D'de yayınlanan 'Artiz Mektebi' adlı yarışmaya katıldı ve Alican Aytekin ile birlikte birinciliği paylaştı.Yarışma sonrasında dikkatleri üzerine çeken Biricik, 2011 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin kadrosuna katıldı. Sırasıyla 'Düşman Kardeşler', 'Beni Böyle Sev' adlı dizilerde oynadı.

Makyajsız Fotoğraflarıyla Sosyal Medyaya Damgasını Vuran Burcu Biricik Kimdir?

2014 yılında Kanal D'de yayınlanan 'Şeref Meselesi' adlı dizide Kübra karakterine can veren Burcu Biricik dizide başrol oynamasa da çok sevildi. Burcu Biricik ilk başrolü ise 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan '' adlı dizi oldu.

Güzel oyuncu sadece dizilerde boy göstermiyor. Zen Profilo, Biskrem, N11.com, Molped ve Tudors gibi ünlü markaların da reklamlarında oynadı.

EŞİ EMRE YETKİNLE 2016'DA EVLENDİ

Burcu Biricik, reklamcı Emre Yetkin ile 2015 yılında nişanlanmıştı. Çift 30 Temmuz 2016 tarihinde ise evlendi. Instagramı yoğun olarak kullanan Biricik, eşiyle birlikte sık sık mutluluk pozları paylaşıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Biricik Kanal D Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title