Haberler

Makine Mühendisleri 25 Yıl Sonra Biraraya Geldi

Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden 25 Yıl Önce Mezun Olan Mühendisler Bir Araya Gelerek Hatıralarını Canlandırdı.

Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden 25 yıl önce mezun olan mühendisler bir araya gelerek hatıralarını canlandırdı.

Makine Mühendisliği Bölümü'nde yapılan 25. yıl buluşma gününe aynı bölümden mezun olan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız, Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Pıhtılı, Mezunlar Derneği Başkanı Ali Hıdır Ertem ve diğer mezunlarla birlikte Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aydın Turgut, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali İnan ve diğer öğretim elemanları katıldı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldız, 25 yıl sonra yeniden bir araya gelmelerinin

kendilerini heyecanlandırdığını söyleyerek, düzenlenen buluşmayla mezunlar arası iletişimi güçlendirmenin, dayanışma ve yardımlaşmanın arttırmasının hedeflendiğini, bu buluşmaların geleneksel hale geleceğine inandığını vurguladı.

Tüm öğretim elemanlarının ve mezunlarının konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirmesinin ardından katılımcılara "Birliktelik Belgesi" verildi. Eski mezunlar daha sonra bölümlerini, şehir merkezini ve Harput'u gezip akşam yemeğinde bir araya gelerek hatıralarını canlandırdı.

(EK-AŞ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title