Haberler

Mahkemelik Olan Elçin Sangu'ya Annesi Şahitlik Etti

Güncelleme:

Eski menajeriyle mahkemelik olan Elçin Sangu'nun davasında annesi de şahitlik etti. Sangu'nun annesi, "Kızımın istikbalini engellemeye çalıştı." diyerek menajeri suçladı.

Oyunculuk sözleşmesini feshettiği iddiasıyla menajer Başay Okay'ın açtığı 100 bin dolarlık (364 bin TL) tazminat davasında Elçin Sangu'ya annesi tanıklık yaptı. Sangu'nun annesi Müyesser Ses, "Kızımın istikbalini engellemeye çalıştı." dedi.

"KÜFÜRLÜ KONUŞMALARI KIZIMA ZARAR VERDİ"

Menajer ve oyuncu Başay Okay'ın aralarındaki sözleşmeyi haksız yere tek taraflı feshettiği iddiasıyla Elçin Sangu'ya açtığı tazminat davasının yeni duruşması, önceki gün İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü. Müyesser Ses, duruşmada şöyle konuştu: "Kızım ve Başay Okay'ın beraberlikleri sanıyorum üç dört yıl sürdü. Başay Hanım'ın internette davalı kızım hakkında kötü yorumlarının kızımın istikbalini engellediğini düşünüyorum. Özellikle küfürlü konuşmaları kızıma zarar verdi. Yapım şirketinden ve hayranlarından kötü tepki aldı. Ben Muğla'da dizi çekimlerinde bir, bir buçuk ay aynı evdeydim, birlikte yaşadık. Bu süreçte kızımın setine bir kere gitti. Hep evde durdu. Galasına da gece 23:00'da geldi. Orada bulunma sebebi kızıma oyunculuk dersi vermek ve destek olmaktı. Ama katkıda bulunmadı. Zaten alkol problemi vardı."

'YETER, MÜDAHALE ETMEYİN!'

Öte yandan Elçin Sangu, duruşma sırasında annesinin sözlerini yarıda kesen Başay Okay'ın avukatına "Yeter, müdahale etmeyin, konuşsun." diyerek tepki gösterdi. Duruşma tarafların yazılı beyan vermesi için ertelendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elçin Sangu İstanbul Magazin Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title