Haberler

Evleri basan yılan ve akrepler mahallelinin uykularını kaçırdı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, evlerine giren yılan ve akrepler nedeniyle korku içerisinde yaşayan vatandaşlar, hayvanların barındığı ot ve çalıların olduğu alanın temizlenerek ilaçlama yapılmasını istedi.

İLAÇLANMASINI İSTİYORLAR

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi Ayazma Caddesi üzerindeki evlerde oturan vatandaşlar, yılan, akrep ve fareler nedeniyle korku içerisinde yaşıyor. Mahalleli, evlerine giren akrep, yılan ve fareler nedeniyle zor anlar yaşarken, zaman zaman itfaiyeden de yardım istiyor. Vatandaşlar, hayvanların barındığı evlerinin çevresindeki ot ve çalıların olduğu alanın temizlenmesini ve ilaçlama yapılmasını, bunun da sürekli hale getirilmesini istedi.

"ÇOCUKLARIMIZI SOKACAKTI"

Tedirgin olduklarını belirten Kezban Akbulut, "Dün gece de yine bir akrep yakaladık. Eğer görmeseydik belki de uykudaki çocuklarımızı sokacaktı" dedi. Sevda Pelek otların biçilmesini, ilaçlama yapılmasını isteyerek, "Artık bıktık, bizim de çoluğumuz çocuğumuz var. Arkadaşımın evine 3 tane yılan girdi, itfaiye gelip çıkardı. Biz ilgi istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Darıca Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (22)

balkan hürdü....c.c.c:

mahalleye salsınlar tavukları horozları ne akrep kalır nede yılan. .

18
8
yanıtYanıtla
Dr-Hayri:

Ülkenin kurtuluşu Akp nin gitmesine bağlı Nokta.

yanıt12
yanıt23
Dürbünlü:

Cennette yılan çiyan fare vs yok,,orası bambaşka güzelliklerle dolu,fakat cehennem tam tersine orası korkunç varlıklarla dolu.onun için herkes cennete gitmek için tüm ibadetlerini dört dörtlük yapmalı günahlardan uzak durmalıdır.

yanıt7
yanıt7
MuRTaZa:

dr- hayri saman var yen miii

yanıt7
yanıt2
adınızı yazın:

doğanın dengesini bozarsanız yılanda gelir akrepte. . o istemediğiniz kedi köpek vs sizi koruyordu . .

17
7
yanıtYanıtla
dolphin:

herkes tavuk yetiştirsin en az 4 tane olmak üzere ne akrep ne yılan kalır

21
2
yanıtYanıtla
Sarac:

Piton gelirse ne yetiştireceksin , sanki solucan geliyor tavuk yılanı mı yiyecek

yanıt4
yanıt0
bozo:

aynen katılıyorum. . . . . . . . . .

yanıt5
yanıt0
Fatma kaya:

Tavuklar ne kadar akrep kırkayak yılan varsa temizliyor kesin çözüm uyguladık oldu

yanıt0
yanıt1
HAMİT:

Yılan ve akrep genelde ülkemizin her yerinde var ancak bu kadar yer üstüne çıkmaları araştırılmalı yerin altında birtakım hareketlenmeler olabilir.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title