Haberler

Esra Erol'dan yardım isteyen kadından şoke eden iddialar: Eşim, yabancı sevgilisiyle kendi öz babasına resmi nikah kıydırdı

Güncelleme:

Esra Erol'un programına katılan 3 çocuk annesi kadın, eşinin kendisini yabancı uyruklu bir kadınla aldattığını hatta ona kendi evinin yakınında ev tuttuğunu söyledi. Ağızları açık bırakan iddialarına devam eden mağdur kadın, "Eşim, yabancı sevgilisi Türkiye'de kalabilsin diye kendi öz babasına resmi nikah kıydırdı" deyince stüdyodakiler şok oldu.

Televizyonda yayınlanan Esra Erol'da programına katılan 33 yaşındaki Meryem Tarım, 6 yıllık eşinin yabancı uyruklu bir kadınla hayat kurduğunu ve çocukları ile kendisini mağdur ettiğini iddia ederek yardım istedi. Konya'da yaşayan Meryem Tarım'nın iddiasına göre, eşi Ömer Tarım'ın 3 yıldır yabancı uyruklu F. T. ile birlikte yaşıyor. Evinin kira olduğunu ve zor günler geçirdiğini ifade eden Meryem Tarım, eşinin eve döndüğü sırada o kadınla yazışmalarını yakaladığını ifade etti.

"EŞİM, SEVGİLİSİNE BENİM EVİMİN ORADAN EV TUTTU"

Eşi Ö. T.'nin karısının arka sokağında yabancı uyruklu sevgilisi F.T. ile ev tuttuğunu şuan 12 yaşında olan oğlu babasının kadınla olan ilişkisini bildiğini belirten Meryem Tarım, "Evleri benim yolumun güzargahında. Ben oradan geçerken eşimin arabasını evin önünde görünce içim yanıyor. Ben evimde çocuklarımla ağlıyorum onlar orada mutlu mesut yaşıyorlar bu adalet mi. Ben hep onların evine gidip huzur vermedim" dedi.

Esra Erol'dan yardım isteyen kadından şoke eden iddialar: Eşim, yabancı sevgilisiyle babasına resmi nikah kıydırdı

"HAMİLE SEVGİLİSİYLE KENDİ BABASINA RESMİ NİKAH KIYDIRDI"

Kayınpederinin de eşi ve yabancı uyruklu sevgilisi gibi gazinoda çalıştığını söyleyen mağdur kadın canlı yayındaki sözlerine şöyle devam etti: "Kayınpederim de o evde onlarla yaşıyordu. Sonra bunlar Konya'dan Denizli'ye kaçıp 5-6 ay orada kaldılar. Bu esnada eşim ısrar etmeme rağmen benimle boşanmadı ve sevgilisi sınır dışı edilmesin diye öz babasına resmi nikah kıydırdı. Yabancı uyruklu F.T.'nin resmi nikahı kayınpederimin üstünde dini nikahı ise eşi Ömer Tarım'ın üstünde. Hatta kadın şu an eşimden 3 buçuk aylık hamile."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Esra Erol Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (218)

Dogru soyleyen:

Kadin milleti adama evde huzur verme adam azbir mutlu olsun sonra bana bakmiyor once sen o adama gun yüzü gosterdiniz mi kendisini sorgulasin

16
42
yanıtYanıtla
Zeynep:

Ne salaksin yaaa..senin gibi düşünenler ölmeli bence oksijen israfisiniz..

yanıt9
yanıt4
Osmancengiz:

Kardeşim şakamısın sen? Annen baban sana yeterince aile değer bilgisi vermemiş sanırım önce bir git Allah CC katında bir kadının bir annenin değerini öğren karşındaki insanı sevgiyle düzeltmek de senin elinde ama tabi haram mal tatlı geldiği için bunlar bahane

yanıt10
yanıt2
Doğru ya Dogru.:

Zeynep adam hakli demekki sende aybi ayaksin ki yarana tuz basıldı. Siz dünya sadece kadınlar üzerinde dönsün isteyen tiplersiniz.

yanıt3
yanıt9
Çok bilmiş:

Adam evde huzur bulmuyorsa boşansın kardeşim böyle yapmasın

yanıt18
yanıt2
Gulay tosun:

Kes be tek derdiniz huzursa huzur verin o zmn sonrada bu bahanelere sığinin

yanıt11
yanıt2
Nebi:

Bak şu ahmağın lafına Dikkat et de Karın da seninle mutsuz olup mutluluğu başka yerlerde aramasın sonra da şikayet etme

yanıt9
yanıt3
Hesna:

Gazinoda çalışan adam ne huzur verirki ona kadın huzur versin.

yanıt13
yanıt3
Vatandaş:

RTÜK böyle proğramları yasaklamalı. Türkiye tam bir ahlak çöküşü yaşıyor, iyi ki dindar bir hükümetimiz var, ya CEHAPE olsaydı halimiz ne olurdu?

27
23
yanıtYanıtla
Herşeye maydanoz:

Oda doğru da ama bir kural yasa vb getildiginde havada uçuşan müstehcen afişlerde gördük ve kardeşim! özgürlük anlayışları böyle işliyor bazı kesimin

yanıt4
yanıt2
Tüm 218 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title