Haberler

    Zeynep Tuğçe Bayat: Cansel evlenme teklif etmiş anlamamışım

    Güncelleme:

    Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, meslektaşı Cansel Elçin'le "Gönülçelen" dizisinin setinde tanıştıklarını anlattı:

    "Aslında biz sette biraz atışıyorduk, ben pek sevmiyordum Cansel'i. Gıcık ediyordu beni. Benimle çok uğraşıyordu. O dönem aramızda bir şey olmadı. Dizi bittikten 7 yıl sonra tesadüfen karşılaştık. Bir kafeye girdim, baktım oturuyor. Kendi kendime 'Ay görmese bari' dedim. Sonra ayıp olmasın diye bir 'merhaba' dedim. 'Bir kahve içecektik, konu nerelere geldi' derler ya, aynen öyle oldu. Kahve içtik, beni tiyatro oyununa davet etti. Sonrasında 3-4 aylık bir arkadaşlığımız oldu, ardından sevgili olduk. Ama Cansel'e sorsanız o çok provokatif anlatıyor. Güya ben ona aşıkmışım da, yıllarca peşinden koşmuşum. Sırf onunla karşılaşmak için onun oturduğu mahallede dolaşıyormuşum."

    "BENİMLE EVLENİR MİSİN" DEMEDİ

    Zeynep Tuğçe Bayat, evlenmeden 1 yıl önce Cansel Elçin'in kendisine yüzük hediye ettiğini ve bunun bir "evlilik teklifi" olduğunu anlamadığını da itiraf etti:

    "Evlenmeden 1 sene önce bana evlenme teklif etmiş, ben anlamamışım. Doğum günümde yemeğe gittik. 'Sana bunu aldım' diye bir kutu çıkardı. Açtım, evlilik yüzüğü. 'Benimle evlenir misin?' demedi ama 'Hayatım boyunca yanımda olmanı istiyorum, seni çok seviyorum, sana çok değer veriyorum' gibi sözler söyledi. Öyle olunca ben yüzüğü ne yapacağımı bilemedim. Bir süre taktım, flaşlar patladı, çok utandım. Bir daha takmadım, sonra da unuttuk gitti. Doğum günümde bana hediye edilen değerli bir şey olarak gördüm onu. Sonra 'Dünyayı Kurtaran Kadın'ı çektik ve ondan sonra evlenmeye karar verdik."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Zeynep Tuğçe Bayat Cansel Elçin Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title