Haberler

Zeynep Bastık'la dudak dudağa görüntülenen Serkay Tütüncü'den ilginç sözler: Birbirimizi tanıyoruz

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Zeynep Bastık ile öpüşürken görüntülenen oyuncu Serkay Tütüncü, "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz" diyerek şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız ile ilişkisini bitiren Zeynep Bastık, gönlünü oyuncu Serkay Tütüncü'ye kaptırdı. Kenan Doğulu'nun doğum gününde öpüşürken görüntülenen çiftte Tütüncü'nün yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.

"ACELE ETMİYORUZ"

Dün akşam bir davete katılan Serkay Tütüncü, Muhabir Online muhabirinin Zeynep Bastık'ı sorması üzerine "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz, yakın arkadaşlarımızı tanıştırıyoruz" ifadelerini kullandı. Bastık da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Ortada net bir şey yok, tanıma aşamasındayız" demişti.

Survivor ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve yarışmadan sonra birçok dizi ile film projesinde yer alan Serkay Tütüncü, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde rol alıyor.

Zeynep Bastık'la dudak dudağa görüntülenen Serkay Tütüncü'den ilginç sözler: Birbirimizi tanıyoruz

Zeynep Bastık'la dudak dudağa görüntülenen Serkay Tütüncü'den ilginç sözler: Birbirimizi tanıyoruz

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Serkay Tütüncü Zeynep Bastık Sözler Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (20)

Ömer Can:

imanın olmadığı ve imkanın bol olduğu bir dönemden geçiyoruz

159
41
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Belki adam müslüman değildir, belki atıyorum adam budist.belki hiristiyan.. niye herkesin senin dünya görüşündeki gibi yaşamasını bekliyorsun..Adam diyelim hiristiyan ise o da senin hiristiyan gibi yaşamanı beklerse bu işin sonu ne olacak...Şimdi kalkıp burası Türkiye diyecen ...Almanya'da ki Alman da burası almanya deyip müslüman bir Türkten Almanya da hiristiyan gibi yaşamasını isterse ne olacak bu işin sonu...

yanıt60
yanıt64
İnsan Doktoru:

Müslümanlıktan ziyada ahlak denen bir durum var Sezgin. Avrupa da da çoğu kişi birbirini tanımadan öpüşmüyor. Senin mantığına göre müslüman olmayan herkes ahlaksız olmalı. Bırak ahlakı kendisine saygısı varsa yapmaz zaten bunu. Normalleştire normalleştire değişik bir şey oldunuz. Hiç de sandığınız gibi elit durmuyorsunuz.

yanıt67
yanıt10
Ömer Can:

ben genel dedim siz nasıl anladıysanız artık sergin bey

yanıt3
yanıt6
YalancıSavar:

Sezgin Sezgin, plajda pantonla deniz girilir mi Otel buna müsaade eder mi? Etmez Kilise de namaz kılınmaz ise müslüman bir ülkede o toplumun ahlak değerlerine göre sınırlarını belirleyeceksin. şuursuzca ben kafirim diye diğer insanların ahlaksızlık saydığı şeyi yapamazsın. Hadi git Hindistan da bir ineği yemek için Hintlilerin ortasında kes bakalım ne oluyor?

yanıt14
yanıt4
Mustafa Barutçu:

Sezgin kardeşim, almanyada da olsa amerikada da olsa bir Hristiyan bile eğer gerçek bir hristiyansa, tahrif olmuş Hristiyanlık bile tebâsını fuhşiyattan gayrı ahlâki tutumlardan men eder. Senin öncelikle dinlerin fıkhını biraz araştırman gerek. Zina, ahlaksızlık, hırsızlık vs bunlar Hristiyanlıkta da yasak. O yüzden senin yazdığın bu savunma gayrı ciddi ve mantıksız bir savunma. Misal örtünmek her dinde farz. Hristiyanlarda da. Şimdi bir kadın örtünmediğinde Hristiyan gibi yaşamıyor. Günahkar yaşıyor. İbadetler de benzer mesafede. Ezbere ilim olmaz. Ömer kardeşimiz bu yüzden böyle bir yorum yazmış. Lâkin bu gayrı ahlâki yaşantıyı özgürlük adı altında savunacağım diye konuşurken, ortaya koyduğunuz tek şey cehalet oluyor. Cehaleti kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlamayın. Sadece farkında değilsiniz. Özgürlük diye sizi toplumsal ahlaka düşman etmişler kardeşim. Yapmayın yazık etmeyin...

yanıt13
yanıt2
hüseyin akgül:

tabi canım acele etmeyin yavaş yavaş tadını çıkarta çıkarta , sonra nede olsa başka birileri ile yine yaparsınız

84
4
yanıtYanıtla
Emrehan Ozgen:

Yarın ilk işim tüm tanıdıklarımı yavaş yavaş öpmek olacak

62
4
yanıtYanıtla
Koray dinç:

iyiymiş tanıyon diye...

60
3
yanıtYanıtla
NediyonDegisik:

Malin kalitesini icine bakarak anlamaya calisan abimiz. bir kac laboratuvar testinden sonra Malin kalitesine karar vercek.

33
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title