Haberler

Zeki Alasya, Emir Berke Yüzünden 'Küçük Ağa' Setini Terk Etmiş

Güncelleme:

'Küçük Osman' karakteriyle adını duyuran Emir Berke, çekimler sırasında "Dizi sayemde reyting alıyor" demiş. Bunu duyan Zeki Alasya da seti terk etmiş.

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, canlı yayında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Usta oyuncu Zeki Alasya'nın Küçük Ağa dizisinin setini terk ettiğini söyleyen Aydoğan, Zeki Alasya'nın seti terk etme sebebininse Emir Berke Zincidi olduğunu açıkladı.

Oya Aydoğan şöyle konuştu:

"DİZİ BENİM SAYEMDE REYTİNG ALIYOR"

" Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi yüzünden Küçük Ağa setini terk etmiş. Emir Berke çekimler esnasında başkaldırı yapmış ve 'Dizi benim sayemde reyting alıyor" demiş. Bunu duyan Zeki Alasya da seti terk etmiş.'"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zeki Alasya Oya Aydoğan Küçük Ağa Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (89)

ALPEREN:

zeki alasya YEDIREMEDIN MI?zeki SENIN MODAN GEÇTİ!!!

4
50
yanıtYanıtla
peri:

Cocuktan sogudum ebebeyni acil mudahale etmeli bu saygi kavramini tekrar tekrar anlatmali. . . bir reklamda cikiyor bir de bu cocuk aman allahim o nasil bir reklam aninda degistiriyorum tahammul kalmadi gormeye kusacam artik. . . .

41
2
yanıtYanıtla
alperen:

Bu veledi oldum olası sevmedim. . . biri şu fareye mütevazı olmayı, alçak gönüllü olmayı öğretsin. . . anne babası çocuğu iyi şişirip pazarlamış belliki.

41
1
yanıtYanıtla
LAZKOPAT:

BİLAKİS GICIK OLUYORUZ SANA YAVRUCUM İŞİN GÜCÜN MALLIK KÜÇÜK İBO GİBİ YARIN SENİDE SİLERLER

39
3
yanıtYanıtla
Küçük Ağa:

Dizi benim sayemde reyting alıyo tabi ki. . Zeki Alasya çok şımardı bugünlerde. Seti meti terketmeye başlamış. . Daha dünkü tiyatrocu, bense yılların küçük osmanıyım. . şimdi küçük ağa oldum, ilerde de küçük emrah olucam taam mı. .

19
20
yanıtYanıtla
bdjm@m.m:

kusura bakmada senin yasin kadar adamin oyunu var

yanıt3
yanıt2
AyşeNas:

yeni yetme bir çocuğun laflarına aldırış etmeyecek kadar oyunculuk ve tecrübe sahibisin zeki alaya ayrıca türkiye de çocuk oyuncuların geleceği yok bunuda biliyosun. Ekranda bir sene görmesek adını bile hatırlamayız. Sen Üstadsın. . .

36
1
yanıtYanıtla
ŞIMARIKK:

şımarttılar sunu. . baska cocuk yok saki . . öyle güzel bi çocukta değil acıkcasıı. . . şımarık cocuk dersin isteee hiçte öyle değill koskoca üstad haklıı . . . . .

35
1
yanıtYanıtla
hakan:

böyle şımarık veletlere ailelerine prim yaptırıyorlarya yazık. gerçekten yazık. o çocuğu ilk oynadığı dizidede sevmemiştim.

34
2
yanıtYanıtla
AsiiMobil-ANDROID:

oldu.sinemaya yillarini vermis bir buyuge bu yapilmaz.hepimiz yillarca Zeki Alasyanin filmleriyle gulduk buyuduk.herkes haddini bilsin.

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title