Haberler

Yoğun Bakıma Kaldırılan Cüneyt Arkın'ın Oğlu Murat Arkın'dan, Usta Oyuncunun Hayranlarına İyi Haber

Güncelleme:

Yeşilçam'ın yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın, yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldı. Oğlu Murat Arkın, sosyal medya hesabından usta oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.

Yaşadığı solunum sıkıntısından dolayı rahatsızlanan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Arkın'ın sağlık durumunu merak eden hayranlarına güzel haberi ilk olarak menajeri vermişti. Ardından usta oyununun oğlu Murat Arkın sosyal medya hesabından babasının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yoğun Bakıma Kaldırılan Cüneyt Arkın'ın Oğlu Murat Arkın'dan Usta Oyuncunun Hayranlarına İyi Haber

"BABAMIN SAĞLIĞI GAYET İYİ"

KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için bugün Silivri'deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü. Son durumu ile ilgili olarak oğlu Murat Arkın, instagram hesabından "Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel bir şeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağolun" açıklamasını yaptı.

Yoğun Bakıma Kaldırılan Cüneyt Arkın'ın Oğlu Murat Arkın'dan Usta Oyuncunun Hayranlarına İyi Haber

USTA OYUNCUNUN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Usta sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten hastane sahibi milletvekili Dr. Hayati Arkaz, "Cüneyt Bey, 16.00 civarı geldi. Şuuru kapalıydı. Koah hastası Cüneyt Bey. Hem kalp hem akciğer yetersizliği var. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Şu an yoğun bakımda devam ediyoruz tedavisine. Düne göre daha iyi. Bugün saat 10.00 gibi konuştuk, elimi sıktı. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız. 24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. İyiye gidiyor durumu. Hem kalpte, hem akciğerde sıkıntı var, ne olacağı belli olmaz ama ciddi bir şekilde tedavi ediliyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor, elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Arkın Sosyal Medya Murat Arkın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500

Yorumlar (20)

İzmir’li:

artislere dua edilmez.

3
11
yanıtYanıtla
Mezar Bekçisi:

Bende etmiyorum zaten.öylece gömüyorum.

yanıt2
yanıt5
ikb:

Allah yardımcısı olsun. Türkün öz sanatçısı vatanını milletini seven yiğit Türk evladı Ömrün uzun olsun inşallah

14
0
yanıtYanıtla
Hasta Bakıcı:

ölsede halva yesek.

3
10
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

GERÇEK YASAYAN EFSANE TÜRK SÍNEMASINDA TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK JÖNÜ

11
0
yanıtYanıtla
Katip çelebi:

Cocukluğumun kahramanı dövüşürken hayallerimi oynayan adam büyük geçmişler olsun.uzun ömürlü olasın.

9
0
yanıtYanıtla
smkldnndmnajddkllja:

çok geçmiş olsun büyük usta

9
0
yanıtYanıtla
TAHSİN:

Gerçek Akilimiz bu işte.

6
2
yanıtYanıtla
Bilgi:

Hastanenin ismi Silivri Medical Park. Hayranlarına izin verilirse ziyarete gidebilirler.

5
1
yanıtYanıtla
Dilenci:

halva varmı abi.

yanıt1
yanıt5
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title