Haberler

Yıllarca eşinin ihanetine uğrayan Berdan Mardini'den çok konuşulacak sözler: Çocuklarla otele gidip gece başka adamla yan odaya geçiyormuş

Güncelleme:

Boşandıktan sonra eşinin yıllarca kendisini aldattığını öğrenen Berdan Mardini, Söylemezsem Olmaz programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıllarca ihaneti anlayamadığını söyleyen Mardini, "Çocuklarımı otele bırakıp peruk ve sahte isimle yan odada başka adamla beraber oluyormuş" diyerek kadın sunucuları şaşkına çevirdi.

Şarkılarıyla yıllardır adından söz ettiren Berdan Mardini, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında biten evliliği hakkında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile bir akşam eve gelmek istemediği boşanan Mardini, yıllarca uğradığı ihanetin tüm detaylarını da anlattı.

"BEN HER KONSERE GİTTİĞİMDE O DA PERUK TAKIP EVDEN ÇIKIYORMUŞ"

Eşinin kendisini aldatabileceğini hiç düşünmediğini söyleyen türkücü, "İlk başta ihaneti anlayamadım tabi çünkü kimse iki çocuğunun annesine bunu konduramaz. Ben 7 aydır sustum ama olaylar dinmedi. O benim sevgilim olsa ihaneti anlarım ama karım olunca daha başka. Evli olduğun için insanların böyle ilişkiye girmeyeceğini düşünüyorsun. İş için Bodrum'a gittim. Döndüğümde kadın evde yoktu. Sonra aradığımda 'ben gelmeyeceğim, içeceğim' dedi. Ben de bir daha gelme o zaman dedim. Meğer ben Bodrum'a gidince o da evden çıkmış ve gelmemiş. Ben her konsere gittiğimde çantasını hazırlayıp dışarı çıkıyormuş peruk ve sahte isimlerle geziyormuş" dedi.

Yıllarca eşinin ihanetine uğrayan Berdan Mardini'den çok konuşulacak sözler: Çocuklarla otele gidip gece başka adamla yan odaya geçiyormuş

"BANA KOMŞUDAN FOTOĞRAF ATIP BAŞKA YERE GİDİYORMUŞ"

Eşinin ihaneti boşandıktan sonra öğrendiğini anlatan Berdan Mardini, sözlerine şöyle devam etti: "Ben bunların hepsini sonradan öğrendim. Olay akşam yaşandı ben sabah 08.00'da avukatımı arayıp boşanma davası açmasını istedim. Benim için evli ve çocuklu bir kadının eve gelmemesi boşanma sebebidir. Boşandıktan bir gün sonra çocuklarım ağlayarak yanına gelip 'baba, annem bizi otelde bırakıp gitti' diye her şeyi anlattı. Bana 'komşuya gidiyorum' diyor. Orada fotoğraf çekip bana atıyor ama sonra başka bir yerlere gidiliyor. Ben konumları çocukların tabletinden öğrendim. Ben bunları konuşurken çocuklarım öğrenecek diye çok üzülüyorum."

"SOSYAL MEDYADA SAHTE HESAPLAR AÇIP FOTOĞRAFLAR PAYLAŞIYORMUŞ"

"Çocuklarımı komşularda ve otellerde bıraktığını anlayınca kamera ve HTS kayıtlarını çıkarttırdık. Bir baktık ki bu yumak 9 seneye dayanıyor. 9 sene boyunca bir evcilik oyununun içine girmişiz. Sahte isimlerle sosyal medyada hesaplar açıp fotoğraflarını paylaşıyormuş. Benim büyük bir hatam olsaydı bu 10 sene içinde çıkardı zaten."

"BU İŞİN İÇİNDE ÜÇKAĞITÇILIK VAR"

Dava dosyası da gizli değil. Siz zaten bu dosyaya ulaşabiliyorsunuz. Ben bu kadar detay vermek istemiyorum. Ben kıro ve kültürüne bağlı biri olarak görünüyorum ama öyle değilim. Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir. Bunları göze alan çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir. Bu işin içinde uyanıklık ve üçkağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle çok mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım bu belgelerin hepsi Instagram üzerinden geldi.

Yıllarca eşinin ihanetine uğrayan Berdan Mardini'den çok konuşulacak sözler: Çocuklarla otele gidip gece başka adamla yan odaya geçiyormuş

"ÇOCUKLARI OTELE BIRAKIP GECE YAN ODAYA GEÇİYORMUŞ"

Sahte isimle başkasıyla evlenmiş. Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanının falan içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip bana verdi. İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var. Adli Tıp'ta kadının yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp göremeyeceğine mahkeme karar verecek. Çocukları otel odasına bırakıp aşağıda eğleniyormuş gecede yan odaya geçiyormuş. Ertesi gün başka otelde bırakıyor diğer gün komşuya bırakıp gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp sonra başka bir yere geçiyor."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Berdan Mardini Instagram Beyaz Tv Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (14)

Demir Acer :

sanki bu kari seninkasina gozune vuruldu, para bitti kel gorundu))) ayiptir cocuklarinin annesini televizyonlarda dedi kodu etmek erkekligin kitabina sigmaz biraz delikanli kalibinin adami ol bu ne miz miz miz, neyin pesindesin reklamin iyisi kotusu olmaz anlayisimi

213
98
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

Ne ülke ama kadın ne yaparsa yapsın haklı çıkıyor aile yapısına saldıran İstanbul sözleşmesinin verdiği özgürlük işte bunlar karın yan odada başkası ile takılır karisamazsin.

151
63
yanıtYanıtla
Yusuf Tamer:

Bu ne iğrenç bir adam be, bir de ağla bari, insanda hiç mi ar olmaz? Kocalık yapamadım deme, dırdır dedi kodu yap, ayrılırsın, biter.

80
96
yanıtYanıtla
Suha Akinci:

Çocukları yanında tabiki sesini duyuracak bende kadınım bu tür kadınları afişe etmek gerek medya ve adalet sağır bu tur vicdnsız kadınlara zaten.

yanıt50
yanıt14
Arif Zehir :

Bize ne kardeşim. Haftalardır gündemde gezip duruyor bu haberler. Gidin pis hayatınız da oynayın. Sürekli gündem yaratmak ne bunları

130
25
yanıtYanıtla
Sessizgemi Angel:

Utanmadan ekrana çıkıp bunları anlatiyon ne bicim insansin. Çocukların ilerde büyüyünce sanada hesap sorarlar o onların annesi

62
82
yanıtYanıtla
Adanalı cabo :

Evlendin cor çocuk yaptin belki sendende değil maşallah kadını öle bı anlattınki tam sana göre bi eş olmuş ayıptır günahtır yazıktır boşanin sesinizi kesin gündemden çıkın insanlar senin eşinin kimle nerde beş taş oynadığıni düşünmüyor geçim derdine düşmüş daha da konuşma erkek gibi davran Berdan merdan her ne halt isen

112
23
yanıtYanıtla
SEL ??:

Utanmaz arlanmaz kadın. Her yerde anlatılıp rezil kepaze etmek lazım.

92
29
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Ekmek iki buçuk lira beş litre yağ yüz yirmi lira kırmızı mercimek kilosu yirmi iki lira olmuş. Karnımız doymuyor bunlarda hergun haber oluyor. Zamları konuşun ne olacak diye

90
18
yanıtYanıtla
Merve TURUS :

Ya hadi onu geçtim senin eşin olmadan tatilde tek başına işin ne eşinide götür giderken..eşinin yaptığını zaten tasvip etmiyorum ama yokluğuna alışıçak kadar tek başına bırakırsan böyle olur..

55
41
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title