Haberler

Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi

Güncelleme:

Uzun yıllardır sanat dünyasında yer alan başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, emekli oldu. Alacağı maaşı beğenmeyen Tilbe, "Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?" dedi.

Ramazan Bayramı'nda bir konserinden 2,5 milyon TL kazanacağı söylentisiyle gündeme gelen Yıldız Tilbe, emekli olduğunu duyurdu. Ancak Tilbe alacağı maaşı beğenmedi.

"ESKİDEN EMEKLİ OLANLAR BİR EV BİR ARABA ALIRDI"

Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Yıldız Tilbe, X hesabından emekli olduğunu duyurarak "Emekli oldum, eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı ya da iş açardı toplu parayla. Şimdiki emeklilere Allah yardım etsin, başka yardımcı yok gerçekten. Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur, budur. Mübarek Ramazan, Allah razı?" ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi

Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi

Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi

Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yıldız Tilbe Müzik Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (52)

Vatanım Türkiye:

İbrahim abisine söylesin yardımcı olur sıkıştığında

112
707
yanıtYanıtla
Zebra 21:

Helal olsun hiç değilse kadın milletin çektiği sıkıntıları anlatıyor

644
67
yanıtYanıtla
Ela :

Bende emekli oldum bende beğenmiyorum yıllarca hizmet et gençliğin gitsin enerjin bitsin bari yaşlılıkta rahat edelim gezelim yiyelim içelim diyorsun parasızlıktan onu da yapamıyorsun tek yaptığımız aktivite parkta güneşlenmek verdikleri değer bu kadar işte ben razı değilim Allah da onlardan razı olmasın bizden beter olsunlar inşallah.

489
73
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Bende emekliyim ama herseyim var,emekli maaşının kaç lira olduğunu bile bilmiyorum,çünkü gençliğimde çok çalışıp birikim yapmasını bildim,ağlayan emeklilerin hepsi avare tarzı olanlardır.

yanıt153
yanıt313
Tolga Tplg:

Kaç yıl hizmet ettin? Çalıştıysan kendine çalışdın. Gençlik gitmiş. Yaşın kaç? 45 yıl çalışmıssan haklısın. Yok 25 yıl çalışmıssan. Ne bekliyorsun

yanıt33
yanıt36
Ali Çekiç:

BİR KONSERİNDEN YAKLAŞIK 2,5 SAATTE 2.5 MİLYON ALAN BİR KİŞİ VERİLEN EMEKLİ MAAŞINI BEĞENMEMESİ GAYET NORMAL. 50 BİN TL EMEKLİ MAAŞI ALSA YİNE BEĞENMEZ ACABA NE KADAR EMEKLİ MAAŞI BAĞLANMIŞ ?????

138
218
yanıtYanıtla
okan:

yani sana göre bu sanatçı memnun değil normalde çok kazandığı için, ama normal emekliler memnun öyle mi? yazık senin kafana!!!!

yanıt164
yanıt47
man over:

Kadın kendisi için söylemiyor, emeklilerin sorununu dile getiriyor.Yoksa 1 konser ile 20 yıllık emekli maaşını kazanır.

yanıt63
yanıt7
bekir yapici:

ALI CEKIC haklisinda olayi yanlis degerlendiriyorsun giderler ciktiktan sonra o 2,5 milyonun bucugu bile sanatcinin eline gecmez.

yanıt7
yanıt1
Yüksel Birgül:

Yıldız Tilbe ye helal olsun en azından emeklinin sesi olmaya çalışıyor. Bir de bu paylaşımını beğenmeyenler var yorumda bunlar nasıl bir zihniyet anlamadım

278
34
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title