Haberler

    Yeniköy'de yakalandılar! Aşk açıklaması geldi

    Güncelleme:

    Ünlü sanatçı Seda Sayan, sevgilisi olduğu iddia edilen organizatör Ata Çağlayan ile Yeniköy'de görüntülendi. İşte detaylar...

    Sayan ve Çağlayan, önceki akşam Yeniköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan ikili, ayrı ayrı araçlarla mekandan ayrıldı.

    Geçtiğimiz hafta Cihangir'de görüntülenen Seda Sayan, organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşamadığını söylemişti.

    Sayan, "Ata ile aşk yok, iş var, çok iş var. Ata'nın benimle ilgili yapmak istediği inanılmaz güzel fikirleri var. Ben de 'varım' dedim, tokalaştık. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah" demişti.

    ATA ÇAĞLAYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

    Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan İbrahim Ata Çağlayan, 1978 yılında İstanbul doğmuştur. Yüksek lisansını Kültür Üniversitesi'nde yapıp Bilgisayar Yüksek mühendisliği unvanını almıştır. Hollanda Amsterdam'dan merkezli World Business Assembly (Dünya İş Konseyi) Uluslararası Organizasyon Direktörlüğünü üstlenmiştir.

    Ulusal çapta; medya, moda, iş dünyası kapsamında organizasyonlar yaparak ödül geceleri ve daha birçok etkinlikler düzenlemiştir. Bu etkinler arasında en dikkat çekenleri Best of Years Awards (Yılın Enleri Ödülleri), International The Beauty Awards (Uluslararası Güzellik Ödülleri), International City Awards (Uluslararasi Şehir Ödülleri) gerçekleştirmiştir.

    Ayrıca; Show Max, Beyaz Tv ve Tv8 international Tv kanallarında; ekonomi ve iş dünyası Programlarının Tv Yapımcılığını ve Sunuculuğunu üstlenmiştir. İş, sanat, cemiyet ve medya sektörünün buluşma alanı oluşturarak, Uluslararası etkinlikler, organizasyonlar, kurumsal etkinlikler (eğitim seminerleri vs.) Dünya standartlarında düzenlemektedir.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Ata Çağlayan Seda Sayan Çağlayan Yeniköy Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title