Haberler

Yayın hayatına yeni başlayan Olay TV kapandı

Güncelleme:

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan Olay TV, Nevşin Mengü'nün sunumuyla ekrana gelen ana haber bülteniyle birlikte izleyicilere veda etti.

Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın kapandığını açıkladı.

Kanalın kapanmasına giden süreçle ilgili olarak Süleyman Sarılar, "Olay TV'nin bütün yayın hakları, lisansı ve hissesinin tamamı Cavit Çağlar'ın. Ancak Hüseyin Köksal buranın yayın hayatına tekrar başlaması için bir sermaye koydu ve birlikte yola çıktılar. Şimdi bu ortaklık bitiyor. Hüseyin Bey, Cavit Bey ile ortaklığını sonlandırma kararı aldı" bilgisini verdi.

"YA BİR YOL BULACAĞIZ YA BİR YOL YAPACAĞIZ"

Sarılar, "Bütün baskılara boyun eğmeyen Hüseyin Köksal yeni bir arayışa girdi. Olay TV'yi bugün noktalayacağız ama Hüseyin Köksal bu anlayıştaki gazeteciliği devam ettirmek için çeşitli görüşmeler yapıyor, çeşitli platformları deniyor. Bizim birlikte çalıştığımız 180 arkadaşımızla birlikte yeni bir mecrada mutlaka özgür haberciliğe devam edeceğiz. Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yayın hayatına yeni başlayan Olay TV kapandı

Mengü de söz konusu veda yayınının sonunda "26 gün boyunca bizi izlediğiniz için, bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı. Yayın, çalışanların alkışlarıyla sona erdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüseyin Köksal Cavit Çağlar Sarılar Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (26)

Tarihçi:

Darısı ATV nin başına

16
17
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Merve boluğur hamfendi çok güzelsin.Seninle tanışmak isterim.

7
12
yanıtYanıtla
Merve boluğur:

Tanışalım beyefendi

yanıt0
yanıt0
SIKINTI YOK:

bekliyoruz seçimi. .

8
4
yanıtYanıtla
evet:

Aynen

yanıt0
yanıt0
Darısı:

Başiniza

3
6
yanıtYanıtla
NARAHAT:

Memlekette solcu olmak tarafsız olmak demekti. Hürriyet, Milliyet, hatta Cumhuriyet tarafsız gazetelerdi. Eh, haksız da sayılmazlardı. Kışlaya siyaset sokulmazdı ama (belki hala öyledir) askere 6 ok ve faziletleri öğretilirdi. Cavit Çağlar da o zamanların adamı tabii. . . Topla bütün solak takımını, sonra tarafsız yayıncılık yapacağım de. . . Eskiye göre haklısın da devir değişti be Emice. . .

2
2
yanıtYanıtla
cakcak javit:

rezil adamların, rezil tv si. geç bile kaldılar.

3
1
yanıtYanıtla
Enis:

CAKCAK JAVİT NE LAN DANA.AKILLI OL TOKATI PATLATIRIM.

yanıt0
yanıt1
Seyfullah:

İşte tvlerde vatan hainliği yaparsan böyle kapatırlar koçum. Sayın Cumhurbaşkanım bu halk tv fox tv gibi vatan hainliği yapan tvleride kapattırmanızı istiyorum

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title