Haberler

    Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan da karavan trendine uydu

    Güncelleme:

    Karavan tatili, doğa tutkunlarının tekelindeyken pandemiyle birlikte yükselen tatil trendlerinden biri oldu.

    Karavan tatili, doğa tutkunlarının tekelindeyken pandemiyle birlikte yükselen tatil trendlerinden biri oldu. Cemiyetin ünlü isimleri de bu trende kayıtsız kalmıyor.

    Geçen yıl Cem Hakko pandemi nedeniyle uçağa binmek istemediği için karavan almış ve eşi Ronit Hakko ile geze geze Bodrum'a inmişti.

    İş dünyasının ünlü ismi, Anadolu Holding'in veliahdı İzzet Özilhan da Cem Hakko'ya özenmiş. 300 bin liraya Crawler'in Batu 535 model karavanından alan Özilhan, eşi Yasemin Özilhan ve iki kızıyla Türkiye turuna çıkmak için sabırsızlanıyor. Şimdilik şehre yakın yerlere giderek karavan tatilini deneyecek olan çift, sonrasında daha uzun seyahatler planlıyor.

    Arkadaşlardan destek 'post'u

    Sosyal medyanın belirleyici aktörleri arasında cemiyet hayatının ünlü isimleri de var. Hatta çoğu marka tasarımlarını, parayla tanıtım yapan bir influencer yerine cemiyetten bir ismin üzerinde görmeyi yeğliyor.

    Geçtiğimiz günlerde Pınar Sabancı'nın bir sahil paylaşımına denk geldim. Üzerindeki beyaz kıyafet dikkatimi çekmişti. Sonra yakın arkadaşı Yasemin Sadıkoğlu da bayramda aynı plaj elbisesiyle paylaşım yaptı. Yine bir "pişti" ile karşı karşıyayız diye düşünürken, detayları öğrendim. Her iki isme de çok yakışan elbise, meğer ikilinin arkadaşı ünlü tasarımcı Begüm Salihoğlu'nun "Begum" markasının yeni koleksiyonuna ait bir parçaymış.

    Hem beğendikleri bir tasarımı takipçileriyle paylaşmak hem de arkadaşlarına destek vermek istemişler. Dünyaya parmak ısırtan Türk markaları için güzel bir tanıtım olmuş.

    Sanat koleksiyonuna katıldı

    Geleneksel Japon kağıt katlama sanatının dizaynından esinlenerek hazırladığı heykel serileriyle dikkat çeken çağdaş sanatçı Beste Alperat, eserlerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

    Monako, Cannes, Paris, Londra, New York ve Miami'de sergiler açan sanatçının, Contemporary İstanbul'da Gama Gallery standında sergilenen sıra dışı eserleri, şimdi Bodrum Ritz-Carlton Residence'ın koleksiyonu arasına katıldı.

    Japon kültürünün kendine has havasını ve saflığını modern dokunuşlarla birleştiren sanatçının eserleri daha önce de Epique Island ve İstanbul'daki Four Seasons Hotel'in sanat koleksiyonlarına dahil olmuştu.

    Caz ve piknik devam ediyor

    Yemyeşil orman içinde bulunan Lifepark, İstanbullulara piknik ve neşeli müzikler eşliğinde keyifli bir pazar programı garanti ediyor. Temmuz ayında başlayan, ağustos ve eylül ayları boyunca da her pazar Lifepark'ta devam edecek olan "Ormanda Caz ve Piknik" etkinliğinde; Kerem Görsev Trio, Melis Sökmen, Elif Çağlar, Duygu Mühürdar, Dolunay Obruk, Tuncay Çağıl Jazz Band, Barbaros, Elif Sancez ve Lo Loco Latin Jazz Band sahne alacak.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Yasemin Özilhan İzzet Özilhan Bodrum Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title