Haberler

MasterChef'e veda eden isim Bahri oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının yarışmacıları dün akşam yayınlanan bölümde İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Safa Sarı ve Onur Buldu gibi ünlü isimlere yemek yaptılar. Batuhan, Bahri, Eda ve Alican arasında yapılan elemede yarışmaya veda eden isim Bahri oldu.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef, dün akşam 23'üncü bölümüyle ekrana geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar, film setine giderek İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Safa Sarı ve Onur Buldu'ya yemek yaptı. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmaya veda eden isim ise programa yeni katılan Bahri oldu.

ÜNLÜ OYUNCULARA YEMEK YAPTILAR

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 23. yeni bölümünde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyunu için MasterChef ekibi stüdyo dışına çıktı ve bir film setine gitti. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, ünlü oyuncular İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Safa Sarı ve Onur Buldu için yemeklerini hazırladı.

Yarışmaya yeni katılan Bahri, MasterChef'e veda etti

ELEMEYE KALAN İSİMLER BELLİ OLDU

Yarışmacıların yemeklerini tadan ünlü oyuncular, seçim haklarını kırmızı takımdan yana kullandı. Mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybedince takımdan Eda, Batuhan, Bahri ve Alican elemeye kaldı.

BAHRİ YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Yarışmacılar birinci olmak ve MasterChef'te kalabilmek için Terkib-i Çeşidiyye yemeği ile safranlı pilav yaptı. Elemeye kalan Alican, Bahri, Batuhan ve Eda arasından, son ikiye kalanlar ise Bahri ve Alican oldu. MasterChef Türkiye'de 1 Ekim Salı akşamı elenen isim ise Bahri oldu.

Yarışmaya yeni katılan Bahri, MasterChef'e veda etti

Yarışmaya yeni katılan Bahri, MasterChef'e veda etti

Yarışmaya yeni katılan Bahri, MasterChef'e veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Büyükak Onur Buldu Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

İHSAN ŞEBEKOĞLU:

SADECE MİDESİNİ DÜŞÜNEN İNSANIN İMANI SORGULANIR

4
1
yanıtYanıtla
kral:

şimdi ne alaka kardeşim yaaa

yanıt4
yanıt0
Kubi:

Adama sans vermeden yolladilar ....

2
0
yanıtYanıtla
Muhasebeciniz:

Birgün muhtaç olmazsınız inşallah

0
1
yanıtYanıtla
kara:

bunların hepsi oyuncu böyle programlar milleti kandırmak için yapılıyor sahtekarlıktan başka bir şey bilmiyoruz toplum olarak

1
0
yanıtYanıtla
tan gürkan:

yarışanlar şeflerini dinlemiyor yediği yemeğin kaşığını tekrar aynı tencereye koyuyor

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Onur Buldu

0
0
yanıtYanıtla
kokko:

insanlar evine ekmek alamıyor bu soytarılarda yemeklerle şov yapıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title