Haberler

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olan fenomen Mika Can Raun, aylık giderini söyledi: 50 bin TL harcıyorum

Güncelleme:

Yaptırdığı estetiklerle değişen sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, Armağan Çağlayan'ın programında aylık masrafından bahsetti. Alışveriş tutkusundan bahseden fenomen, "Ayda yaklaşık 50 bin TL harcıyorum" dedi.

TikTok, YouTube ve Instagram'da yayınladığı videolarla adından söz ettiren ve yakın zamanda yaptırdığı estetikle bambaşka birine dönüşen Mika Can Raun, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Zor Ama Yine De Sor programına konuk oldu. Raun, aylık harcamalarından ve hayatında en zorluk çektiği şeyi anlattı.

"ALIN, ŞAKAK, ÇENE, BURUN VE DUDAĞIMI YAPTIRDIM"

Estetik operasyonlara neden ihtiyaç duyduğundan bahseden Mika Can Raun, "Ben değişimle yaşayabiliyorum. Hayatımı yaşanır kılıyor. Bu da bunlardan biriydi. Alın, şakak, çene, burun ve dudak işlemi yaptırdım. Sonra da ufak tefek dolgu işlemleri oldu" ifadelerini kullandı.

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olan fenomen Mika Can Raun, aylık harcamasını söyledi: 50 bin TL harcıyorumMika Can Raun'un estetikten önceki hali

"SEVGİ BANA ZARAR VERİYOR"

Sevginin kendisini çok zorladığını söyleyen fenomen, "Hayatımdaki en büyük zorluk sevgi, sevmek. Çok yoruyor beni. Dost da sevgili de... İnsanlara çok sevmeye başladığımda onu hayatımdan çıkarıyorum. Kim olursa olsun onu kendimden uzaklaştırıyorum. Sevgi bana zarar veriyor, yolumdan şaşırtıyor. Delirtiyor beni. Benimki bağlı kalma korkusu" dedi.

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olan fenomen Mika Can Raun, aylık harcamasını söyledi: 50 bin TL harcıyorum

"BEN 40'I GÖRMEDEN ÖLÜRÜM"

"Bundan 10 yıl sonra bu videolar sildirmek isteyen birine dönüşmekten korkuyor musun?" sorusu üzerine de "Çok erken öleceğimi düşündüğüm için hiçbir şey umurumda değil. Böyle bir inancım var ve ben büyük bir ihtimalle 40'ı görmeden ölürüm. Bu bir inanç" şeklinde konuştu.

"AYLIK HARCAMAM 50 BİN TL"

Aylık harcamalarından bahseden fenomen, sözlerine şöyle devam etti: "Ayda 50 bin TL gidiyordur. En gereksiz harcamam da kesinlikle alışveriş. Daha dün gidip kendime aptalca şeyler aldım. Alışveriş yaparken bir şeyin birkaç farklı rengini alıyorum. Alışveriş bağımlısıyım ve bunun için psikolojik bir destek almam lazım."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Armağan Çağlayan Mika Can Raun Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

Büşra :

Ya arkadaş, kim bunlar ya. Ne işe yararlar, neden ve nasıl fenomen oluyorlar. Bir de utanmadan 50 bin harcıyorum diyor, Bunu fenomen yapan fakirler düşünsün şimdi.

162
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Saçma sapan samimiyetsiz, bencil, ve şımarıkça ifadeler !Kolay para ile ayda 50 bin harcıyorum demek geçimi zor ailelere hakarettir.Ölümü düşünen, onurlu ve mütevazi bir şekilde Maneviyatı yaşar.Armağan çağlayanda aynı olduğu için hep eşcinsellerle anlamsız söyleşiler yapıyor.

149
8
yanıtYanıtla
ANIL:

Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin. (Hadisi Şerif).

133
18
yanıtYanıtla
Sosa akal:

Şımarık küstah bu nimetlerin hesabı da sorulacak

45
13
yanıtYanıtla
trol savar:

Kıskanma lan trol

yanıt8
yanıt41
Aysel Ayaz:

Şunlar bu ülkede ünlü oluyor deli gibi para dökenler kimler bunlara amaç nesili komple bozmak. Devam başarılı oluyorsunuz

55
2
yanıtYanıtla
Enes Bey :

Gençlerimizin izlediği kişilere bakın :) Çocuklarınıza sahip çıkın...

50
4
yanıtYanıtla
OKUR:

ellibini yaz desen yazamaz ama ellibin harcıyorum diyor,çok tuhaf

35
2
yanıtYanıtla
kumkum :

YAZIK

35
2
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

BİLDİĞİN RÜZGAR ERKOÇLARDAN NİL ERKOÇLAR A DÖNMÜŞ.....

27
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title