Haberler

Yalı Çapkını'nın fragmanında kendisini göremeyen başrol Afra Saraçoğlu'ndan tepki: Bölümde Seyran yok galiba

Güncelleme:

Yalı Çapkını dizisinin 12 Ocak'ta yayınlanacak bölümünden yeni fragman yayınlandı. Tanıtımda kendisiyle ilgili sahneleri göremeyen başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ise "Bölümde Seyran yok galiba" diyerek tepki gösterdi.

Başrollerini Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Yiğit Tuncay'ın paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümüyle 12 Ocak Cuma günü seyirciyle buluşacak. Bölümün 2. tanıtımında kendisini göremeyen Saraçoğlu ise tepki gösterdi.

OYUNCUYA DESTEK YAĞDI

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın 2,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından 54. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Fragmanda başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Seyran rolünden ise sadece birkaç saniyelik kareler yer aldı. Mert Ramazan Demir'in sahnelerine ağırlık verilen tanıtıma tepki gösteren Saraçoğlu, "Bölümde Seyran yok galiba" yorumunu yaptı. Saraçoğlu'nun yorumuna izleyicilerden de destek yağdı. Saraçoğlu'nun yorumuna izleyicilerden de destek yağdı. Oyuncunun yorumuna "Sen bu senaryo ve bunlara nasıl izin veriyorsun" ve "Seyran yoksa biz de yokuz" yorumları yapıldı.

Yalı Çapkını'nın fragmanında kendisini göremeyen başrol Afra Saraçoğlu'ndan tepki: Bölümde Seyran yok galiba

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Cem Demirci:

Seyran Hanımı Fazla Yükseklere çıkardınız, bu gibi genç arkadaşları çok fazla abartmayın lütfen.Daha çok fırından ekmek yemesi lazım arkadaşlar.Bende seyrediyor takip ediyorum , çok normal biri başrol oyuncusu olacak kadar yetenekli değil bence

131
21
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Beklersen 2. Fragmanda cikican abla

79
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Gençleri üzmeyin . Onlar geleceğimiz

10
22
yanıtYanıtla
Özkan Yilmaz:

Yorum yapan arkada?lar, özgüveninize hayranım. Bir de ne dediğinizi anlayabilsek... Örnek: "Daha çok fırından ekmek yemesi lazım" ?eklinde kullanılan deyim ne anlama geliyor? Burada vurgu fırın sayısına mı , yoksa ekmek sayına mı yapılmı?? Saygılar...

8
22
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title