Haberler

    İhanete uğradığını gelen mesajla öğrendi

    Güncelleme:

    Sadakatsiz dizisi bir haftalık aranın ardından 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz'in son bölümüne Bahar'ın (Yeliz Kuvancı) Mert (Eren Vurdem) tarafından ihanete uğradığını öğrenmesi damga vurdu. İşte ayrıntılar...

    Sadakatsiz son bölümde Bahar, Mert tarafından bir kez daha ihanetle yüz yüze geldi. Son zamanlarda Mert'in eve geç gelişlerinden şüphelenen Bahar, ona bir şans daha vermişti.

    O MESAJI GÖRÜNCÜ YIKILDI

    Tam da çocuk için yeniden harekete geçtikleri sırada, Bahar'ın telefonuna gelen fotoğraflar her şeyi yerle bir etti. Mert'in birlikte olduğu kadın onunla olan fotoğraflarını Bahar'a gönderdi. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bahar, çekip gitti. İhaneti ortaya çıkan Mert ise büyük bir şok yaşadı.

    SADAKATSİZ'İN 13. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

    Sadakatsiz'in son bölümünde Turgay ve Asya'nın yakınlaşması Volkan'ı kıskançlık krizine soktu. Sadakatsiz son bölüm final sahnesinde ise Asya'dan nefret ettiğini söyleyen Volkan duygularına yenik düştü ve Asya'nın kapısına dayandı. Gözyaşlarına boğulan Volkan, Asya'yı görmeden yaşadığı bir hayatın daha kolay olduğunu itiraf etti ve gitmesini istedi. Volkan'ın bu hali ise Asya'yı da etkiledi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Özge Özder Kanal D Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title