Haberler

    Vatandaştan Serdar Ortaç'ı dumur eden sözler: Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya adam değilsin

    Güncelleme:

    Kız arkadaşı Seçil Gür ile bir mekandan çıkan Serdar Ortaç, yoldan geçen bir vatandaşın "Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin" demesiyle ne yapacağını şaşırdı. Ortaç, 1999 yılında Ahmet Kaya'nın Kürtçe şarkı söylemesine tepki göstermiş ve yıllar sonra pişman olduğunu söyleyerek özür dilemişti.

    Uzun süredir meslektaşı Seçil Gül ile aşk yaşayan Serdar Ortaç, önceki akşam sevgilisiyle Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Ortaç, bir vatandaşın tepkisiyle adeta şoke oldu.

    "SERDAR'IN HAYATINI BEN YAZACAĞIM"

    Mekanda kapanış saati olan 19.00'a kadar kalan çift, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti. Serdar Ortaç'a "Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusu yöneltildi. Araya giren Seçil Gür, "Ben yazacağım Serdar'ın hayatını" dedi. Ünlü popçunun değişken bir ruh hali olduğunu söyleyen Gür, "Üç kişiyle yaşıyorum" diye espri yaptı.

    Vatandaştan Serdar Ortaç'ı dumur eden sözler: Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya adam değilsin

    "SEN ADAM DEĞİLSİN"

    Serdar Ortaç muhabirlerin sorularını yanıtlarken, yoldan geçen bir vatandaş ünlü şarkıcıya " Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin!" diye bağırdı. Ortaç, uzaklaşan adamın arkasından "Yapma be abi, yapma be abi" diye seslendi.

    AHMET KAYA İLE ARASINDA NE OLDU?

    Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 1999'daki MGD ödül töreninde "Kürtçe şarkı söylemek istiyorum" diyen Ahmet Kaya'ya tepki gösteren sanatçılar arasında yer almıştı. Bu hareketinden dolayı pişman olan Ortaç, yıllar sonra özür dilemişti.

    Kaynak: Hürriyet / Ecem Altan - Magazin

    Serdar Ortaç Ahmet Kaya seçil gür Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
    500

    Yorumlar (4)

    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    Hani şu Vatan Haini Ahmet mi?

    106
    230
    yanıtYanıtla
    corci:

    Serdar Ortaç'ı günahım kadar sevmem Ahmet Kaya'yı da aynı şekilde sevmem.

    79
    128
    yanıtYanıtla
    Uğur Sezgin:

    Ben adam olmam diye şarkısı var o kendini biliyor bankalar ciftcinin borcunu ötelemezken ineğini haczederken serdarın l,x arabaları kumar borcunu sen biizim evladımızsın diye affediyor ne güzel bi yerde yaşıyoruz aklı olan aklını kacırır

    96
    36
    yanıtYanıtla
    Türk :

    Yaşayın kardesce bu ulkede hepimize yer var. Dusmanimizi karistirmamaliyiz. Herkes hata yapar ozur dilemiş uzatmanin anlami yok.

    62
    19
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title