Haberler

Vasiyetini açıklayan Zerrin Özer, öldükten sonra istemediği her şeyi tek tek saydı

Güncelleme:

Başarılı sanatçı Zerrin Özer, son röportajında vasiyetinden bahsetti. Öldükten sonra film, okul ve anne gecesi gibi etkinliklerin yapılmamasını isteyen Özer, "Ben vefat ettikten sonra adımdan kimse faydalanmasın" dedi.

Geçtiğimiz aylarda ölen köpeğinin arkasından hüngür hüngür ağlayan ve bir süredir ekranlardan uzak olan usta sanatçı Zerrin Özer, Magazin D programına sessizliğini bozdu. Sanatçı bu zamana kadar açıklamadığı vasiyetini açıkladı.

"KİMSENİN ADIMDAN FAYDALANMASINI İSTEMİYORUM"

Öldükten sonra kimsenin adından faydalanmasını istemediğini belirten Zerrin Özer, Zerrin'i anma gecesi, Zerrin filmi, Zerrin şarkıcı okulu gibi şeyler yapmasını istemediğini, yaşarken görmediği şeylerin öldükten sonra bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi. Bu zamana kadar kendi çabalarıyla bir yerlere geldiğini söyleyen şarkıcı, "Ben vefat ettikten sonra benim adımdan kimseni faydalanmasını istemiyorum. Çünkü Zerrin Özer'i kimse bir yere getirmedi " dedi.

Mezarının başında Little Girl Blue şarkısının çalınmasını isteyen Özer, "Benim bütün hayatımı sığdırabildiğim şekildeki hali" ifadelerini kullandı.

Vasiyetini açıklayan Zerrin Özer, öldükten sonra istemediği her şeyi tek tek saydı

Vasiyetini açıklayan Zerrin Özer, öldükten sonra istemediği her şeyi tek tek saydı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Zerrin Özer Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500

Yorumlar (9)

sadece kadir:

'Mezarının başında Little Girl Blue şarkısının çalınmasını isteyen'' seni öteki dünyada bu şarkı kurtarmayacak dualar ve yaptığı hayırlar kurtarır. sana hiç bir faydası yok bu isteğinin. kaldı ki bu şarkı umurunda bile olmayacak hesap anında

108
41
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yüce ALLAH'tan herkese sağlık ve huzur temenni ediyorum. Öldükten sonra mezarda şarkı çalınmasının ölene ne faydası olacak ! Müslüman bir insan ölenlere Kuran okur.Dua eder.

93
29
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

İsmimden kimse faydalanmasın ne demek...! en azından hastalar için engelli veya mağdur lar etkinlik yapılabilir deseydin. Hiç kimse faydalanmasın diyorsun da Sen Hiç Kimse ile Zerrin özer olmadın. vicdan yoksunu dindizlerin hepsi böyle

19
41
yanıtYanıtla
Serdar Şahiner:

İnsanda iman olmaya görsün. Lafa bak. Olur bi de dansçı getirsinler.

26
27
yanıtYanıtla
Cem Polat:

İşiniz gücünüz yok , şarkı söylemesi mecusi işi ,şuyu hristiyan diyorsunuz. Bayan size ben müslümanım beni müslüman gibi gömün mü diyor ki siz hesap soruyorsunuz. Bir öteye çekilin.

33
8
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Yüce Allah C.C. kendi gücü yetmediği için (tövbe estağfurullah) birilerine benim yerime konuşun diye yetki vermiş sanırsın yorumlara bakınca. Siz kendinizi kurtarın önce...

22
8
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Rabbim iman nasib etsin. Inançsiz bir insan için kolaylikla isteyebilecegi seyler bunlar. Sasirmadim, sadece uzuldum...

12
15
yanıtYanıtla
Ali Uysal:

Bu da moda oldu artık kabirin başında türkü , şarkı çalmak. Töbe Töbe mecusi gibi. ALLAH etme sen yabbi..

12
9
yanıtYanıtla
corci:

neyin vasiyeti bu hayırdır, ölüp ölmeyeceğini sadece Allah (c.c) bilir, karşı mı çıkıyorsun?

3
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title