Haberler

Uyuşturucuya özendirme suçundan ceza alan Pucca, harekat ile ilgili neden paylaşım yapmadığını açıkladı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle hapis cezası alan 'Pucca' isimli sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili neden paylaşım yapmadığını açıkladı.

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz 12 Temmuz 2019 tarihinde, "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Karagöz hakkında 66 bin 660 lira adli para cezası da verilmişti.

"SİZ BİLİN DE ONA GÖRE YAZIN"

Hakkında açılan davalardan dolayı zor günler geçiren Pucca, 4 gün önce başlayan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili paylaşım yapmamasının gerekçesini açıkladı.

Ünlü fenomen, "Barış Pınarı Harekatı ile ilgili tek kelime yazmıyorsam sebebi tüm tweetlerimden 12 tane dava açtılar, ajanlıktan tut; narkotiğe kadar. Mavi Marmara için sonrasında birisi 'bana mı sordunuz?' dedi onun için bile soruşturma açıldı. Siz bilin de ona göre yazın bence. Bu arada şaka yapmıyorum, gerçekten yazarken dikkatli olun. Yarın bir bakarsınız olaylar farklı olur 'Aaa savaş heveslisi, vatan düşmanı' biri olmuşsunuz. Geldi başıma yani" notunu düştü.

Uyuşturucuya özendirmek suçundan ceza alan Pucca, Harekat ile ilgili neden paylaşım yapmadığını açıkladı

TEPKİ GÖSTERDİ

Bir kullanıcı "Mesela Mehmetçik'imize zaferler dileyebilirsin. Biz de yazdık kimse dava açmadı bize. Mesela Allah sizinle olsun diyebilirsin! Tabi zor geldiyse yazmasan da olur sıkıntı yok"

Uyuşturucuya özendirmek suçundan ceza alan Pucca, Harekat ile ilgili neden paylaşım yapmadığını açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Pınarı Harekatı Selen Pınar Işık Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (19)

ASLI:

KADIN HAKLI ÜLKEDE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜ KALDI SANKİ KENDİLERİNDEN OLMAYANI UYDURUK BAHANELERLE İFTİRA ATIP İÇERİ ALIYORLAR.

10
25
yanıtYanıtla
malik:

aslı düşünce özgürlüğü adı altında senin çocuğunu kötü alışkanlıklara özendirmesini normal karşılamanı anlamıyorum. Her gördüğün şeye iftira yalan gözüyle bakıyorsun al işte sana düşünce özgürlüğü aslında özgürsün ama farkında değilsin. Sadece kendine zarar verecek kadar özgür olabilirsin. Kendine zarar verirken başkasına zarar veremezsin . Kocaman insanlarız ama ÖZGÜRLÜĞÜN VATAN olduğunu TEK MİLLET olduğunu TEK DEVLET olduğunu Sana Öğretemeyen Anaya babaya yazıkkk çok yazık

yanıt16
yanıt6
antiaslı:

Düşünce özgürlüğü yok dediği ülkede Terör örgütünün siyasi partisi var ve aylık 20. 000 tl maaş veriyoruz. Şaka gibi.

yanıt13
yanıt4
AA:

ASLI ODA SENDEN SANIRIM

yanıt5
yanıt2
fenerlihalit:

düsünce özgürlügü olmayan devlette muhalefet partisinin genel baskani cikip sen diktatörsün diyebiliyor cumhurbaskanina bundan daha özgürlükmü olur. . . sorun surda fazla özgür türkiye bence

yanıt8
yanıt3
Mmmmm:

Ne alaka ya yapmasin askerin hapçıya ihtiyacı yok

20
8
yanıtYanıtla
Evo20:

Uyuşturucu müptalalarının desteğine ihtiyacımız yok çok şükür ötede dursun ;)

18
6
yanıtYanıtla
Mmmmm:

Bu anca uyuşturucuyu özendiren paylaşım yapar bunlar vatan için anca sağır kör ve dilsiz olurlar gerçi paylaşım yapmasada olur mehmetimin onun zerresine ihtiyacı yok biz dualarla onların yanındayız

14
7
yanıtYanıtla
hakan:

bu kadın kim ne iş yabar vallahi bilmiyorum merak ettiğim baba parası yiyen çoluk cocuk bikaç zibidi bunları internetten takib ediyo diyemi bunlar ünlü oluyo vallahi inanamıyorum

15
1
yanıtYanıtla
AA:

NE UNLUSU HAKAN OTCU DIYORLAR YA. HABERCILER BAYILIYOR BU TUR HABERLERI YAYINLAMAYA.

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title