Haberler

Usta Oyuncu Hülya Koçyiğit, Kızını Doğurduğu Zaman Parasızlıktan Hastanede Rehin Kalmış

Güncelleme:

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in ilk kızı Gülşah Alkoçlar'ın doğumunda parasızlıktan dolayı bir hafta hastanede rehin kaldığı ortaya çıktı.

Türk sinemasının usta ismi Hülya Koçyiğit'in hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Selim Soydan'la evli olan Hülya Koçyiğit, ilk kızı Gülşah Alkoçlar'ın doğumunda masrafları karşılayamadığı için 1 hafta hastanede rehin kaldığı öğrenildi.

MASRAFLARI ÖDEYEMEYİNCE HASTANEDE REHİN KALDI

Hülya Koçyiğit ile Fenerbahçeli milli futbolcu Selim Soydan, parasızlıktan dolayı kızları Gülşah'ın dünyaya geldiği doğumun masraflarını karşılayamadı. Hülya Koçyiğit, masrafların ödenememesi üzerine 1 hafta boyunca hastanede rehin kaldı.

Usta Oyuncu Hülya Koçyiğit, Kızına Doğum Yaptığı Zaman Parasızlıktan Hastanede Rehin Kalmış

"HASTANEDEN ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİREMEDİK"

Hastanede rehin kalarak kızını alıp eve gidemeyen Hülya Koçyiğit, o günlerde neler yaşadıklarını, parayı nasıl bulduklarını Habertürk'e şöyle anlattı; Nisan ayının 24'ünü gösterdiğinde takvim, sancılarım başlıyor. Aman Allah'ım büyük gün. Koştur koştur hastaneye ve gerekli tetkikler ardından artan sancılarımla doğuma... Heyecanım tavan, bebeğimiz geliyor ve doktorun sesiyle dehşete düşüyorum: "Nur topu gibi kızınız oldu." 25 Nisan oluyor ancak büyük bir sıkıntı ile karşı karşıya kalıyoruz. Çıkış işlemini başlatamıyoruz çünkü hastane masraflarını karşılayacak kadar paramız çıkmıyor.

Usta Oyuncu Hülya Koçyiğit, Kızına Doğum Yaptığı Zaman Parasızlıktan Hastanede Rehin Kalmış

"AZ KAZANAN BİR AİLEYİZ"

Kalakaldık mı öylece hastanede. Bugünün bir futbolcu ya da oyuncu kazancı o günlerde geçerli değil tabii. Az kazanan, günübirlik kazancıyla geçinen bir aileyiz. Eee tabii bir de evlenmeden önce annemden kalan borçları da ödemeye çalışıyoruz. İnanılmaz şöhretlisin ama maddi gücün yetersiz. Selim'in alacakları var alamıyor, avans bekliyor; gelmiyor. Bir gün geçti yok, iki gün geçti yok. Ben de hastanenin konforuna bıraktım artık kendimi.

Usta Oyuncu Hülya Koçyiğit, Kızına Doğum Yaptığı Zaman Parasızlıktan Hastanede Rehin Kalmış

"1 HAFTA HASTANEDE BEKLEDİM"

Ailem yanımda, Selim antrenmanlara gidip geliyor. Bu arada para bulmaya çalışıyor ama yok. Sağlıklı bir şekilde normal doğum gerçekleştirip uzun süre hastanede kalan nadir insanlardan olabilirim, bekleyişimiz 1 hafta kadar devam etti çünkü.

Usta Oyuncu Hülya Koçyiğit, Kızına Doğum Yaptığı Zaman Parasızlıktan Hastanede Rehin Kalmış

"KAYINPEDERİM İMDADIMIZA YETİŞTİ"

Baktık olacak gibi değil artık, Selim babasına durumun gerçek yüzünü anlatıyor bin bir mahcubiyetle. Kayın pederim rahmetli Arif Bey imdadımıza yetişiyor sağ olsun öğrenir öğrenmez. Uzun süre kaldığımız için iyice kabaran hastane masrafımızı ödüyor ve parasızlıktan mahsur kaldığımız hastaneden ancak öyle çıkıp evimize gidebiliyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşah Alkoçlar Hülya Koçyiğit Magazin Haberler

500

Yorumlar (56)

ANGARAGÜÇLÜ:

ÇOK AMA ÇOOOOK ÜZÜLDÜK, NASIL ATLATACAZ BU ÜZÜNTÜYÜ

23
0
yanıtYanıtla
aykut:

Benim anam devlet hastanesinde doğurmuş beni. Hiç rehin kalmak falan yok. Çık diye gözünün içine bakıyorlar, yerine gelecek ana çoktan hazır çünkü. Paran yoksa devlet hastanesinde doğuraydın. Allah Allah. Bizim analarımızın canı yok mu?

21
0
yanıtYanıtla
Bilge:

Bravo. Aynen öyle. Maden ayranın yok içmeye neden gidersin tahtırevanla

yanıt6
yanıt0
Hamdi:

Allah belani versinde bi parasiz kal emi

9
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yalan ya ağlamayın bu kadarda yalan olmaz

7
10
yanıtYanıtla
yazık ama içim kıyıldı:

yardım toplayalım bunların son zamlarla alım gücü de düşmüştür. Torunu hiç yumurta yememiştir mesela. Yada bir zeytini 4 e bölüp yiyordur.

16
0
yanıtYanıtla
necati:

dengesiz dengesiz konuşmayın. kadın 50 yıl öncesinin şartlarından bahsediyor o zamanlardaki futbolcular veya oyuncuların zenginliğini şimdiki gibi mi sandınız. bazılarıda hemen siyasete bağlamış art niyetliler. sizlere yalan borcumu var. . .

2
13
yanıtYanıtla
deli..dolu:

aynen yorumların yüzde doksan yedisi taamm ideolojik sapık yorumlar ya Hülya KOÇYİĞİT teyze konferansa davet edilmiş bundan elli yıl önceki durum, dam bahsediyor hangi şartlarda nasıl yaşadıklarını anlatıyor 1 okuyorum yorumları ne kadar ''GEZİZEKALI'' varsa hepsi saldırıya geçmiş dengesizin teki yazmış Annem beni Devlet Hastanesinde doğurdu rehin alma yoktu diyor ben o arkadaş ve gibilere fazla uzağa gitmeye gerek yok yazın netten 1990 yıllar hastaneler yada sizler en iyisi SAVAŞ AY''''SSK''-hab

yanıt0
yanıt0
deli..dolu:

hele bir tanesi yorum yazmış taamm Dünya, da saçmalık örneği ifade aynen şu Hülya KOÇYİĞİT 18 yaşındaki kızını zengin aileye verdin yuuuhh artık size bize bizlere mi soracaktı kızını kime vereceğini artık iyice iyiden belli kesimlerin beyinleri sürekli devamlı ''ERRROORR. . ERRROORRR. . ERRROORRR'' veriyor ben adım gibi eminim Hülya KOÇYİĞİT değilde solcu laik olsaydı aynı açıklamayı yapsaydı hepiniz alkışlar bravo der beğenirdiniz yalan mı sizler hep böyle devam edin HERKES HADDİNİ YERİNİ BİLECEK

yanıt0
yanıt0
aaa:

aynen öle dogru paran yoksa bittin senetle bırakıyolar şimdi herşey bedava gözü kör olan nankörler var degiştirin şu kafaları artık chp dönemi öyleydi paran varsa kıralsın yoksa geber gitsin hiç umurlarında olmazsın şükür edin akp varda rahat yüzü gördünüz nakörlük etmeyin

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title