Haberler

Ünlü Şarkıcının Cinsel İlişki Tarikatı Kurduğu İddia Edildi

Güncelleme:

ABD'li şarkıcı R. Kelly hakkındaki bir belgeselde çok konuşulacak iddialara yer verildi. Belgeselde Kelly'nin cinsel ilişki tarikatı kurduğu iddia edildi.

Ünlü Amerikalı şarkıcı R. Kelly hakkında herkesi şaşırtan iddialar ortaya atıldı. Bir belgeselde yer alan iddialara göre; şarkıcının kızları 'cinsel ilişki tarikatına' alıp cinsel istismarda bulunduğu ve evine hapsettiğinden bahsedildi.

Ünlü Şarkıcının Cinsel İlişki Tarikatı Kurduğu İddia Edildi

ANNESİ İDDİALARI REDDETTİ

1996 yılında "I Believe I Can Fly" şarkısıyla dünyaca üne kavuşan R.Kelly'nin, bu kapsamda Atlanta ve Chicago'da yaşları 18 ila 31 arasında değişen 6 kadını 'cinsel amaçları için kullandığı' iddiaları da yer aldı. 2017 yılında Jocelyn Savage adlı bir genç kızın ailesi, kızlarının beyninin yıkandığı ve zorla alıkoyulduğu iddiasıyla şikayette bulunmuştu. FBI ise, genç kadının reşit olması ve kayıp iddialarını reddetmesinden ötürü şikayeti dikkate almamıştı. İddialara göre R. Kelly'nin sözcüsü Don Russel, Jocelyn Savage'ın ailesini arayarak şarkıcı hakkında negatif yorumlar yaparlarsa ailesini ve işini bozacağını söyleyerek tehdit etti. Belgeseldeki şoke edici bir açıklama da şarkıcının eski asistanı ve menajeri Demetrius Smith'ten geldi. Smith, o zamanlar 15 yaşında olan şarkıcı Aaliyah ile R. Kelly'nin aşk yaşadığını, onları tur otobüsünde gördüğünü söyledi. Hatta iddiaları daha da ileri götürerek 31 Ağustos 1994'te sahte belgeyle genç kızın yaşını büyüterek, küçük bir törenle evlendiklerini ileri sürdü. Bir dergi evlilik cüzdanlarını yayınlarken, 22 yaşında uçak kazasında hayatını kaybeden Aaliyah'nın annesi ise iddiaları reddetti.

Ünlü Şarkıcının Cinsel İlişki Tarikatı Kurduğu İddia Edildi

"MİDE BULANDIRICI"

Ancak belgeseldeki açıklamaları itiraf olarak kabul eden Cook County Bölge Savcısı Kim Foxx, programdaki iddiaları 'mide bulandırıcı' olarak değerlendirdi ve mağdur olan, korkan insanlara 'korkmayın' mesajı verdi. Basın toplantısı düzenleyen Coxx, "Lütfen ortaya çıkın. Siz olmadan adaleti arayamayız. Bu iddiaları mağdur ve tanıkların işbirliği olmadan soruşturamayız" ifadelerini kullandı.

Ünlü Şarkıcının Cinsel İlişki Tarikatı Kurduğu İddia Edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aaliyah Chicago Atlanta Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Nurcan:

istismara kılıf cok. Bazen din, bazen koruma, bazen sevgi, bazen evlilik, bazen bazen bazen. . . . . . . . . .

4
5
yanıtYanıtla
adsiz:

hatice gel yapim seni film yildizi

3
4
yanıtYanıtla
Xxx:

R Kelly‘nin bu olaylarını zaten bilmeyen yok.Yenimi öğrendiniz

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazı:

BUDA ABD NİN ADNAN OKTARI ÜSTELİK ADNAN OKTAR GİBİ ALENİ YAPMIYOR.

1
0
yanıtYanıtla
Şarkıcı kerata:

Şarkıyla duygusalım der ama fizikselliği ön plana çıktı. Duygusallara dikkat

1
0
yanıtYanıtla
Hızlı:

Aynen

0
0
yanıtYanıtla
azazil:

seytan azapta - seytanin isini insanlar yapiyor artik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title