Haberler

Ünlü İsimler Bu Albümde Buluştu

Eda-Metin Özülkü çifti, yeni çıkacak albümü 'Özülkü Project'de Hülya Avşar, Yaşar, Zuhal Topal, İclal Aydın, Hande Subaşı gibi isimleri bir araya get....

Müzisyen ve yorumcu Metin Özülkü, yeni projesi Özülkü Project'te, birbirinden ünlü isimleri aynı albüm çatısı altında toplamaya hazırlanıyor. Albüm için Hülya Avşar, Yaşar ve Burak Kut gibi ünlü şarkıcıların yanı sıra oyuncu Zuhal Topal ve Hande Subaşı da bir şarkı seslendirecek. Katıldığı televizyon programlarında sesiyle dikkat çeken Subaşı, albümde seslendireceği 'Bana Nağme Yapma' şarkıyla profesyonel anlamda müzik dünyasına ilk adımı atmış olacak. Oyuncu Zuhal Topal ise müzisyen eşi Korhan Saygıner ile 'Aramadın Aylardır' şarkısının kulüp versiyonunu yorumlayacak.

HÜLYA İLE DÜET YAPTI

'Özülkü Project' için ayrıca Metin Özülkü, Hülya Avşar'la 'Yine Kördüğüm' isimli şarkıda düet yapacak. Düetle ilgili konuşan Özülkü, "Hülya Avşar, bu şarkıyı kendi albümünde okumuştu fakat çok öne çıkmadığı için yeniden bu albümde okuyarak, daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak" dedi. Türk Pop Müziği'nin sevilen seslerinden Yaşar da albüme katkı veren isimler arasında. Ünlü şarkıcı en sevdiği şarkılardan 1991 yılında Altın Güvercin Şarkı Yarışması'nda birinci olan 'Sen Daha Dur' ile 'Hay Benim Aklım Aynı Yerde' adlı eserleri bu albüm için okuyacak. Bu özel projede ayrıca Eda Özülkü 'Bir İstanbul Hatırası' isimli kendi şarkısını, Metin Özülkü 'Vazgeçip Gider miyim?' şarkısını, Burak Kut da 'Uslanmazdım' şarkısını yorumlayacak. Gazeteci yazar İclal Aydın da, kendi yazdığı 'Böyledir Aşk' adlı şiirini yine Metin Özülkü bestesiyle albümde okuyarak, 'Özülkü Project' albümüne destek vermiş olacak.

Günaydın'ı Twitter'da takip edin http: //twitter.com/gunaydingazete

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Metin Özülkü Hande Subaşı Zuhal Topal Hülya Avşar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title