Haberler

Tiyatro Beni Büyüttü Ve Açtı

Güncelleme:

'Canlı Yayın' adlı oyun; oyuncularıyla olduğu kadar cesur sahneleriyle de adından söz ettiriyor.

İngiliz yazar Ben Elton'ın yazdığı, Tarık Günersel'in Türkçe'ye çevirdiği 'Canlı Yayın' adlı oyun; oyuncularıyla olduğu kadar cesur sahneleriyle de adından söz ettiriyor.

Volkan Severcan, Melda Gür, Ayşen Gruda, Aydan Burhan ve Sefa Zengin'in rol aldığı oyunda; güzel oyuncu Yeliz Şar da birbirinden iddialı ve cesur sahneleri ile dikkat çekiyor.

"ÇOK ZORLANDIM"

İlk kez bir tiyatro oyununda rol alan ve bugüne kadar daha çok özel hayatıyla gündeme gelen Şar, konu ile ilgili "Artık özel hayatımı değil, oyunculuğumu konuşturmak istiyorum" dedi.

Oyunda striptiz yapan ve rol arkadaşı Sefa Zengin ile bol bol öpüşen güzel oyuncu, başta çok zorlandığını ama zamanla rolüne alıştığını şu sözlerle dile getirdi:

"Kız kızayken bile soyunmakta çekinirken, bunu yüzlerce kişinin önünde yapacak olmak beni çok zorladı. Ama provalarda bu çekinceyi attım. Bu oyun beni hem kişilik, hem de oyunculuk olarak inanılmaz geliştirdi ve büyüttü. İçine kapanık kız açıldı!"

Oyunun yönetmeni Bora Severcan da; Yeliz Şar için; "Beklediğimden daha iyi bir performans gösterdi. Beni şaşırttı. Gerçek bir oyuncu olduğunu kanıtladı" dedi.

"SEYİRCİYİ ŞAŞIRTACAĞIM"

Kardeşinin yönettiği oyunda bir seri katili oynayan Volkan Severcan, bu rolle seyirciyi şaşırtacağını söyledi:

"Burada psikopat bir katili, devam eden 'Bavul' adlı oyunda panik atak krizleri yaşayan hastalıklı bir adamı, 'Çocuklar Duymasın'da ise kılıbık bir kocayı oynuyorum. Evde de Volkan'ı oynamaya çalışıyorum."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Volkan Severcan Sefa Zengin Melda Gür Yeliz Şar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title