Haberler

"Artık tembellik kariyeri yapıyorum" diyen Teoman, evlilik defterini kapattı

Güncelleme:

Temmuz ayında verdiği bir röportajda "Her şeye üşeniyorum" sözüyle sosyal medyada viral olan Teoman, bu sefer de tembellik kariyeri yapmaya başladığını söyledi. Eskisi kadar çalışkan biri olmadığından bahseden şarkıcı, yaşlandığı için evlilik defterini de kapattığını söyledi.

Güçlü sesi ve yorumuyla Türk müziğinin başarılı isimlerinin başında gelen Teoman, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. 2015 yılından boşanan şarkıcı, evlilikle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

"EVLİLİK İÇİN YAŞLANDIM"

2. Sayfa programında yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Şebnem Ferah için "İlerde ikimizde evlenmezsek beraber evleneceğiz" diyen Teoman, "Şebnem benim çok eski bir arkadaşım onu tamamen şaka olsun diye söyledim" dedi. 2012 yılında evlendiği Ayşe Kaya ile 2015'te boşanan ve Zeyno adını verdiği 8 yaşında bir kızı olan Teoman, evlilik defterini kapattığını söyleyerek "Artık evlilik için de yaşlandım. Evlenmem artık" dedi.

'Artık tembellik kariyeri yapıyorum' diyen Teoman, evlilik defterini kapattı

"TEMBELLİK KARİYERİ YAPIYORUM"

54 yaşına geldiği ve artık eski enerjisinin olmadığını söyleyen şarkıcı, "Ben genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan biri değilim. Yarı emekli gibi yaşıyorum. Kendime tembellik kariyeri yapmayı planladım. Spor yapıyorum, erken yatıp erken kalkıyorum" şeklinde konuştu.

'Artık tembellik kariyeri yapıyorum' diyen Teoman, evlilik defterini kapattı

"HER ŞEYE ÜŞENİR OLDUM" SÖZÜ VİRAL OLMUŞTU

Temmuz ayında alışılagelmişin dışına çıkarak renkli gömleğiyle Nişantaşı'nda görüntülenen Teoman, "Yeniden oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili bir şey bu. Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor bana" cevabını vermişti. Şarkıcının "Her şeye üşeniyorum" sözleri ise kısa sürede sosyal medyada viral olmuş ve binlerce kullanıcı, "Teoman olduğumu öğrendim" yorumunu yapmıştı.

'Tembellik kariyeri yapıyorum' diyen Teoman, evlilik defterini kapattı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Şebnem Ferah Teoman Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (1)

Sesilya:

Teoman gibi ol

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title